|

پیش بینی هوای گیلان و رشت؛ پنج شنبه ۴ اردیبهشت

مدیرکل هواشناسی گیلان، از افزایش سه تا ۶ درجه ای دما طی امروز تا یکشنبه خبر داد و گفت: شرایط برای خیزش و گسیل گرد و خاک مهیاست.

پیش بینی هوای گیلان و رشت؛ پنج شنبه ۴ اردیبهشت

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ محمد دادرس آسمان گیلان را صاف تا قسمتی ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: دیلمان با ۱۳ درجه سلسیوس و منجیل با ۳۳ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی با بیان اینکه نقشه های هواشناسی نشان دهنده فعالیت تناوبی جریانات جنوبی تا اوایل هفته آینده در منطقه است، افزود: شاهد روند افزایش دما و وزش باد جنوبی شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود و در نواحی ساحلی و جلگه ای نیز پدیده مه وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد مبنی بر وزش باد گرم و افزایش دما خبر داد و تصریح کرد: افزایش سه تا ۶ درجه ای متوسط دمای هوای استان پیش بینی می شود.

دادرس با بیان اینکه احتمال خیزش و گسیل گرد و خاک از بعد از ظهر امروز تا یکشنبه هفته آینده وجود دارد، گفت: آسیب به سازه های موقتی و سست و گلخانه ها و بنرها و... و سقوط اجسام از ارتفاع و شکستن درختان و گسترش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع مورد انتظار است.

وی ادامه داد: طی مدت مذکور به سبب شکل گیری ناپایداری های همرفتی، در بعضی از نقاط با افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و تگرگ مواجه خواهیم شد؛ همچنین شرایط برای گسیل گرد و خاک به استان مهیاست.