قمهکشی هولناک در بهشتی؛ خریدار خودرو در دام شرور خشن!
رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که در خیابان بهشتی با قمه قدرتنمایی و عربدهکشی کرده بود.

به گزارش گروه رسانهای شرق؛ سرهنگ سعید راستی رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت گفت: مأموران مرکز عملیات پلیس اطلاعات خبری را در خصوص قدرتنمایی با قمه در خیابان بهشتی تهران دریافت و پیگیری موضوع را در دستور ویژه کار قرار دادند.
وی افزود: پس از بررسی صحت و سقم خبر توسط مأموران، مشخص شد فردی با قمه و عربدهکشی قصد قدرتنمایی برای خریدار خودرو را داشته که پس از رعب و وحشت از محل درگیری متواری شده است. ماموران با رصد تحرکات این فرد شرور، پاتوقش را در نمایشگاهی واقع در خیابان بهشتی شناسایی کردند. ماموران پس از اطمینان از حضور متهم در پاتوقش این اوباش را دستگیر کردند.
سرهنگ راستی خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری در بازجویی اعتراف و علت این اقدام خود را خصومت شخصی با صاحب نمایشگاه بیان کرد و پس از تکمیل پرونده متهم روانه دادسرا شد.
رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران در پایان گفت: اراذل و اوباش بدانند هیچ شرارتی بدون پاسخ از سمت مأموران نخواهد ماند.