|

چند حاشیه و متن از روز پنجم جشنواره

نشست رسانه‌ای فیلم‌های سینمایی «اشک هور» به کارگردانی مهدی جعفری، «دست‌تنها» به کارگردانی امیرحسین ثقفی، «خاتی» به کارگردانی فریدون نجفی و «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی، در روز ۱۶ بهمن و در پنجمین روز از چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

چند حاشیه و متن از روز پنجم جشنواره

به گزارش شرق  ؛  نشست رسانه‌ای فیلم‌های سینمایی «اشک هور» به کارگردانی مهدی جعفری، «دست‌تنها» به کارگردانی امیرحسین ثقفی، «خاتی» به کارگردانی فریدون نجفی و «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی   ۱۶ بهمن در پنجمین  روز از چهل‌‌وسومین جشنواره فیلم فجر برگزار شد. 

 مهدی جعفری، کارگردان فیلم سینمایی اشک هور گفت: بیشترین چالش ما دست‌وپنجه نرم کردن با چالش‌های غیرمنتظره در فرایند تولید است، باید بگویم که درباره شخصیت‌های بزرگ تاریخ معاصر، طبیعی است که آثار متفاوتی با زاویه نگاه‌های مختلف ساخته شود.

 مهم‌ترین مخاطب این فیلم برای ما خود خانواده شهید هستند، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم که رابطه اصیل مادر و فرزندی را تصویر کنیم. خوشحالم که خانواده او از اثر نهایی راضی بودند.

 ما شانس استفاده از چند گروه از بازیگران را داشتیم. از بچه‌های تئاتری بگیر که سابقه کار در سینما نداشتند و همین‌طور بازیگرانی شناخته شده که حضورشان در فیلم به ما کمک کرد

 رضا ثامری بازیگر فیلم سینمایی اشک هور گفت: خیلی خوشحالم که در این فیلم ایفای نقش کردم، این اولین کار حرفه‌ای من در حوزه سینما است. امیدوارم که مخاطب از نتیجه نهایی بازی من راضی باشد.

  رویا افشار، بازیگر فیلم سینمایی اشک هورگفت: ترجیح من این است که هنگام ایفای نقش به درونیات شخصیت نزدیک شوم، در این فیلم با خیال راحت کار کردم؛ چون تسلط آقای جعفری به نقش از خود من حتی بیشتر بود. 

 اما چالش برای من خود خانواده شهید هاشمی بود. نگران این بودم که قدرت، درک و فهم این را دارم که رنجی را که مادر خانواده همچون لباس برای سال‌ها تن کرده است را به تن کرده و آن را درک کنم یا نه؟ امیدوارم که موفق شده باشم.

 امیرحسین ثقفی، کارگردان فیلم سینمایی دست‌تنها گفت :  در سینمای من انگیزه‌ها بیشتر از بودجه کار می‌کنند و فیلم‌هایی که می‌سازم کم‌هزینه هستند. ما گروه کوچکی بودیم که با دل خود کار کردیم.

 من هنگام فیلم‌سازی به‌دنبال پیام نمی‌گردم. یعنی سینما برای من جوششی است و نه پویشی، چیزی که برای من اهمیت داشت این بود که در فیلم،‌ اخلاق به مثابه دیگری تعبیر شود.

 مجید مظفری، بازیگر فیلم سینمایی دست‌تنها گفت : من خانواده ثقفی را از سی سال پیش می‌شناسم. امیرحسین فرزند سینما است و در سینما به‌دنیا آمد. روزی در دفتر آقای ثقفی به من فیلم‌نامه‌ای دادند به‌نام «کوچه ژاپنی‌‌ها» و شروع به مطالعه کردم.

 متوجه شدم که متن بسیار به کاراکتر من نزدیک است و انگار برای من نوشته شده است؛ همیشه تلاش می‌کنم در نقش‌های متفاوتی حضور داشته باشم و زمانی که دوباره فیلم «دست‌تنها» به من پیشنهاد شد،‌ بی‌هیچ فکری آن را پذیرفتم.

 شکیب شجره، بازیگر فیلم سینمایی دست‌تنها گفت:زمانی که علی اوجی با من تماس گرفت و گفت فیلمنامه برای امیرحسین ثقفی است، من خیلی خوشحال شدم و برای همکاری به دفتر او رفتم، زمانی که درباره نقش و گره‌های فرویدی‌ که داشت شنیدم، تصمیم گرفتم که در این فیلم حضور داشته باشم و غرق در نقش شدم.

 تلاش من در بازیگری این است که هویتی از کاراکتر درون خود بسازم که دیگر شکیب شجره رنگ ببازد و مثل نی توخالی اجازه بدهم که نقش در من بدمد.

منبع: میزان