|

فونسکا 9 ماه محروم شد

از کوره در رفتن و ناتوانی در کنترل خشم، بهای بسیار سنگینی برای سرمربی سابق میلان دارد.

فونسکا 9 ماه محروم شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ کمیته انضباطی لیگ ۱ فرانسه لحظاتی قبل اعلام کرد که پائولو فونسکا، سرمربی پرتغالی تیم لیون، با محرومیتی ۹ ماهه روبه‌رو شده است. این محرومیت به دلیل درگیری فونسکا با بنوا میو، داور مسابقه، اعمال شده است. فونسکا که امروز ۵۲ ساله شده، تا ۳۰ نوامبر از همراهی تیمش محروم خواهد بود.

جزئیات درگیری و علت محرومیت

این اتفاق در دقایق پایانی دیدار لیون مقابل برست رخ داد؛ دیداری که با نتیجه ۲-۱ به سود لیون به پایان رسید. در لحظات پایانی مسابقه بنوآ میو، برای بررسی یک صحنه مشکوک به پنالتی به سود برست، به مانیتور کنار زمین مراجعه کرد. همین موضوع باعث شد که فونسکا کنترل خود را از دست بدهد و با فریادهای خشمگینانه به داور اعتراض کند. پس از این اعتراض شدید، میو کارت قرمز را به سرمربی پرتغالی نشان داد. اما این پایان ماجرا نبود؛ فونسکا با ادامه اعتراض‌هایش، حتی به برخورد سر به سر با داور پرداخت و خشم خود را به‌شدت نشان داد. در این میان، کُرنتَن تولیسو، هافبک لیون، مجبور شد وارد عمل شود و فونسکا را از داور جدا کند.

محدودیت‌های اعمال‌شده برای فونسکا

طبق بیانیه رسمی کمیته انضباطی لیگ ۱، فونسکا تا ۳۰ نوامبر اجازه حضور در کنار زمین و ورود به رختکن داوران قبل، حین و بعد از مسابقات رسمی را ندارد. همچنین این سرمربی پرتغالی تا ۱۵ سپتامبر از تماس با بازیکنان لیون قبل و بعد از مسابقات رسمی منع شده است. لیون در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا روز پنج‌شنبه به مصاف استوا بخارست رومانی خواهد رفت. این احتمال وجود دارد که فدراسیون فوتبال فرانسه، موضوع محرومیت فونسکا را به یوفا و فیفا ارجاع دهد و در این صورت، این محرومیت به مسابقات بین‌المللی نیز تسری پیدا خواهد کرد.

شایان ذکر است که پائولو فونسکا در ۳۱ ژانویه جانشین پیر ساژ شد که از سمت سرمربیگری لیون برکنار شده بود.

 

منبع: طرفداری