|

احکام انضباطی دربی پایتخت بازداشت شد

با اعلام کمیته انضباطی تیم پرسپولیس به دلیل پرتاب اشیا، نارنجک و روشن کردن مواد آتشزا 150 میلیون تومان و هواداران استقلال هم به دلیل پرتاب اشیا و نارنجک 110 میلیون تومان جریمه پرداخت خواهند کرد.

احکام انضباطی دربی پایتخت بازداشت شد

دربی پایتخت که با کمترین حاشیه برگزار شد، برای دو تیم تنها جریمه انضباطی در پی داشته است.حکم انضباطی دربی پایتخت اعلام شد

دو هفته پیش تیمهای پرسپولیس و استقلال در حالی به مصاف یکدیگر رفتند که باوجود اعلام خطای پنالتی، تکرار پنالتی و همچنین صحنه‌های مشکوک داوری، اتفاقات حاشیه‌ای بسیار کمی روی سکو رخ داد و بازی با رخدادهای معمول دربی به انجام رسید تا پرسپولیس و استقلال هم از محرومیت در امان باشند.

با اعلام کمیته انضباطی تیم پرسپولیس به دلیل پرتاب اشیا، نارنجک و روشن کردن مواد آتشزا 150 میلیون تومان جریمه شدند و هواداران استقلال هم به دلیل پرتاب اشیا و نارنجک 110 میلیون تومان جریمه پرداخت خواهند کرد. به عبارتی طرفداران پرسپولیس به خاطر روشن کردن مواد آتشزا چهل میلیون تومان جریمه بیشتر متحمل شده اند.

این در حالی است که بازی شهرآورد با حضور حدود 30 هزار تماشاگر از سوی هر دو تیم به انجام رسید و هواداران هم بدون مشکل از ورودی های یکسان وارد ورزشگاه شده و تیم خود را تشویق کردند.

منبع: ورزش سه