|

خبر مهم درباره پرسپولیس و کارتال

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از رویارویی با تیم فوتبال الهلال عربستان، در زمین چمن «کینگدام آره‌نا»، ورزشگاه اصلی محل برگزاری مسابقه، انجام خواهد شد.

خبر مهم درباره پرسپولیس و کارتال

در آستانه دیدار پرسپولیس ایران و الهلال عربستان در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های گروهی لیگ نخبگان آسیا، برنامه‌های رسمی پیش از این مسابقه اعلام شد.

بر اساس اطلاعیه مسئولان برگزاری این مسابقه، نشست هماهنگی مدیران برای برگزاری دیدار پرسپولیس تهران و الهلال عربستان، امروز «دوشنبه، ۱۵ بهمن ماه»، ساعت «۱۶:۳۰» به وقت محلی (۱۷:۰۰ به وقت تهران) برگزار خواهد شد.

نشست خبری سرمربی الهلال نیز از ساعت «۱۷:۴۵» به وقت محلی انجام می‌شود و «اسماعیل کارتال»، سرمربی پرسپولیس، از ساعت ۱۸:۴۵ به وقت محلی به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

این برنامه‌ها در باشگاه الهلال عربستان برگزار می‌شود.

همچنین آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از رویارویی با الهلال، از ساعت «۲۰:۱۵» به وقت محلی در زمین چمن «کینگدام آره‌نا»، ورزشگاه اصلی محل برگزاری مسابقه، انجام خواهد شد.

در سوی دیگر، تیم الهلال نیز آخرین جلسه تمرینی خود را در زمین اختصاصی خود برگزار خواهد کرد.

با توجه به حساسیت این مسابقه، نشست خبری سرمربیان دو تیم و تمرینات نهایی نقش تعیین‌کننده‌ای در آماده‌سازی تیم‌ها برای این تقابل سرنوشت‌ساز خواهد داشت.