|

تصمیم عجیب منجستریونایتد/ فروش تمام بازیکنان

برای بازسازی تیم و به دلیل مسائل فرپلی مالی، تمام ترکیب منچستریونایتد ممکن است در تابستان برای فروش عرضه شوند.

تصمیم عجیب منجستریونایتد/ فروش تمام بازیکنان

به گزارش شبکه شرق، منچستر یونایتد احتمالاً در تابستان با پنجره نقل‌وانتقالاتی محدود از نظر مالی مواجه خواهد شد، مگر اینکه روبن آموریوم بسیاری از بازیکنان خود از جمله ماینو و گارناچو را بفروشد. شیاطین سرخ برای رعایت قوانین سخت‌گیرانه PSR (سود و پایداری) نیاز به فروش بازیکنان دارند.

روبن آموریم، سرمربی جدید یونایتد، از زمان حضورش در اولدترافورد در نوامبر، نتوانسته  تیم را به شرایط مطلوب برساند. این مربی ۴۰ ساله از ترکیب ناهماهنگ تیمش ناامید شده است. او ترجیح می‌دهد سیستم مورد علاقه‌اش، یعنی ۳-۳-۴، را اجرا کند که در اسپورتینگ لیسبون بسیار موفق بود. اما آموریم در شکست ۲-۰ مقابل کریستال پالاس، کوبی ماینو را به عنوان نُه کاذب به میدان فرستاد. این تصمیم یک تحقیر بزرگ برای مهاجمان تیم، راسموس هویلند و جاشوا زیرکزِی، بود که هر دو با هزینه‌های سنگین به این تیم آورده شده‌اند.  

2145133

گزارش‌های ماه گذشته نشان می‌داد که تقریباً تمام ترکیب منچستریونایتد ممکن است در تابستان برای فروش عرضه شوند. آلخاندرو گارناچو، که ارزش او حدود ۷۰ میلیون پوند تخمین زده می‌شود، در ژانویه نزدیک بود به ناپولی برود. یونایتد در تابستان مجبور خواهد بود ستاره‌هایش را بفروشد تا بتواند تیمش را از نو بازسازی کند و در چارچوب قوانین پایداری مالی باقی بماند. این تیم در ژانویه تنها توانست دو بازیکن جذب کند: پاتریک دورگو به مبلغ ۲۵ میلیون پوند از لچه و آیدن هیون، جوان آرسنالی.

گارناچو احتمالاً در تابستان مورد توجه بزرگان اروپا قرار خواهد گرفت، در حالی که گزارش‌ها حاکی از آن است که ماینو نیز در لیست فروش قرار دارد. به گفته گاردین، ماینو و گارناجو "در بازار زمستانی برای فروش بودند و در تابستان نیز خواهند بود." این گزارش اضافه می‌کند که "فروش یکی یا هر دوی آن‌ها به معنای نیاز به یافتن جایگزین است."  

2145131

فروش بازیکنان آکادمی مانند ماینو، گارناچو و مارکوس رشفورد نیز به عنوان ۱۰۰ درصد سود محاسبه می‌شود. این معاملات می‌تواند برای رعایت قوانین سود و پایداری پس از سال‌ها هزینه‌ سنگین، حیاتی باشد. رشفورد قبلاً به صورت قرضی به استون ویلا پیوسته، در حالی که آنتونی و تایرل مالاسیا نیز به صورت موقت به تیم‌های دیگر رفته‌اند.

قرارداد رشفورد شامل گزینه خرید ۴۰ میلیون پوندی است. او همچنین سه سال دیگر از قرارداد ۳۲۵ هزار پوندی هفتگی‌اش باقی مانده است که در مذاکرات ژانویه به یک مانع تبدیل شد.

2145132

سان اسپورت به طور انحصاری فاش کرد که به رشفورد گفته شده است که دیگر در دوران آموریم برای یونایتد بازی نخواهد کرد. این مهاجم در دسامبر اعتراف کرد که "آماده یک چالش جدید است.".

آموریم نیز گفت که از نحوه تمرین رشفورد ناراضی است و حتی ترجیح می‌دهد به جای او، مربی دروازه‌بانان ۶۳ ساله، را به میدان بفرستد.  

یک منبع به سان اسپورت گفت: «مارکوس همیشه می‌گفت که برای هیچ باشگاه دیگری در انگلیس بازی نخواهد کرد، زیرا او هوادار یونایتد است. او اوایل این فصل به این درک رسید که نیاز به تغییر دارد و می‌خواست به یک باشگاه بزرگ اروپایی برود. واقعیت این است که او پیشنهاد اروپایی که انتظار داشت را دریافت نکرد استون ویلا اولین بار در نوامبر گذشته علاقه‌ای محتاطانه به او نشان داد. آموریم به وضوح بیان کرده است که رشفورد آینده‌ای در اولدترافورد ندارد.

 

منبع: ورزش سه