باشگاه فوتبال زنان بارسلونا همچنان پیشتاز است
دیدارهای بین رئال مادرید و بارسلونا چیزی شبیه به فیلم «روز گراندهاگ» هستند، کمدی آمریکایی با بازی بیل موری و اندی مکداول که در آن یک هواشناس در یک چرخه زمانی گیر میافتد و مجبور است یک روز را بارها و بارها تکرار کند.

بارسلونا یک بار دیگر در الکلاسیکوی زنان موفق به شکست رئال مادرید شد، این بار با نتیجه ۵-۰!
دیدارهای بین رئال مادرید و بارسلونا چیزی شبیه به فیلم «روز گراندهاگ» هستند، کمدی آمریکایی با بازی بیل موری و اندی مکداول که در آن یک هواشناس در یک چرخه زمانی گیر میافتد و مجبور است یک روز را بارها و بارها تکرار کند. تیم بارسلونا تمام دیدارهایی که به عنوان «الکلاسیکو» شناخته میشوند را با برد پشت سر گذاشته است و اکنون تعداد این پیروزیها به ۱۷ رسیده است. آخرین پیروزی آنها، که این پنجشنبه با نتیجه ۵-۰ در ورزشگاه آلفردو دی استفانو و در بازی رفت مرحله نیمهنهایی کوپا دلارینا رقم خورد، جدیدترین نمونه از این روند است.
بارسلونا تنها هفتاد ثانیه زمان نیاز داشت تا دروازه را باز کند. یک گل کلاسیک از این تیم که با سانتر گراهام از سمت راست آغاز شد، توپ از مقابل دروازه عبور کرد و در سمت مقابل، سالما توپ را وارد دروازه کرد.
رئال مادرید تلاش کرد بلافاصله واکنش نشان دهد، اما این تلاش بیشتر یک آرزو بود تا یک اجرای واقعی. به جز چند حرکت از سوی بروون، که مانند یک چتر کوچک در میان طوفان شدید بود، چیز خاصی از تیم سفیدپوش دیده نشد. در همین حال، موقعیتهای گلزنی بارسلونا یکی پس از دیگری در محوطه جریمه رئال مادرید شکل گرفت: یک شوت به کناره دروازه از پایور، یک ضربه از گویجارو که نیمهکاره ماند، یک شوت محکم از بونماتی از پشت محوطه و سپس، گراهام یک بار دیگر یک موقعیت گل دیگر ساخت. این بار توپ را برای سالما فرستاد که ضربهاش به تیرک افقی برخورد کرد، اما پایور که از همه باهوشتر بود، توپ برگشتی را گرفت و گل دوم را به ثمر رساند.