|

حسین قاسمی، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور اعلام کرد:

اقدام برای ثبت اطلاعات واکسیناسیون کرونا در سامانه‌

مدیرکل امور مرزی وزارت کشور در جلسه ستاد خبری کرونا گفت: یک میلیون نفری که تا به امروز واکسیناسیون خود را در سامانه‌ی وزرات بهداشت ثبت نکرده‌اند، دو هفته فرصت دارند تا در ثبت اطلاعات واکسن خود اقدام کنند.

اقدام برای ثبت اطلاعات واکسیناسیون کرونا در سامانه‌

حسین قاسمی، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور در جلسه ستاد خبری کرونا با موضوع تبیین سکوی مدیریت هوشمند بیماری‌های همه‌گیر که در محل معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون طراحی سامانه‌ یا اپلیکیشنی برای دسترسی تمامی دستگاه‌های کشور به اطلاعات واکسیناسیون شهروندان، توضیح داد: در سامانه‌ی امید، شهروندان زمانی که کد ملی خود و شماره موبایلی که با کد ملی آنها دوخته (تطابق) شده است را وارد می‌کنند، اولین اطلاعاتی که بر روی سیستم به نمایش درمی‌آید کارت واکسن دیجیتال، وضعیت بیماری و سلامتی فرد است.

دبیر کمیته‌ی امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ادامه داد: دسترسی تمامی دستگاه‌های کشور به اطلاعات واکسن شهروندان که در کشورهای دیگر در قالب اپلیکیشن اجرا می‌شود، در کشور ما در قالب سامانه‌ی امید انجام می‌گیرد.

وی، گفت: اطلاعات یک میلیون نفر از جمعیت واکسینه‌شده‌ی کشور، در سامانه‌ی امید ثبت نشده است و پرسش تلفنی وزارت بهداشت از شهروندان مبنی بر وضعیت واکسیناسیون افراد نیز به همین علت است.

قاسمی، اشاره کرد: به صورت کلی کد ملی‌هایی که واکسیناسیون آنها در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت شده باشد، خدمات خود را از طریق سامانه امید دریافت خواهند کرد.

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در پایان، تاکید کرد: یک میلیون نفری که تا به امروز واکسیناسیون خود را در سامانه‌ی وزرات بهداشت ثبت نکرده‌اند، دو هفته فرصت دارند تا در ثبت اطلاعات واکسن خود اقدام کنند، افرادی هم که به دریافت واکسن تمایلی ندارند، در صورتی که از میان کارکنان دولت باشند، باید هر 15 روز یک‌بار تست PCR منفی بدهند.