آیا نصب دوربین، تعرض در آمبولانس را کاهش میدهد؟
طی چند روز گذشته خبر دو تجاوز در آمبولانس حتی در حضور همراه بیمار منتشر شده است. به همین دلیل وجود دوربین در آمبولانس پیشنهاد شده است.
![آیا نصب دوربین، تعرض در آمبولانس را کاهش میدهد؟](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/UE1FCIzMombH/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKl1huIIhrYfsyBsxV0TE_5g,,/%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%B2+%D8%AF%D8%B1+%D8%A2%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%B3.jpg)
به گزارش گروه رسانه ای شرق، جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور به برخی پرسشها نظیر این که چرا آمبولانسها دوربین مدار بسته ندارند؟ جواب داده است.
او میگوید: در دستورالعملهای ما آمده و ابلاغ شده است که در هر ماموریت اورژانس و در زمان انتقال هر بیماری به بیمارستان باید یک همراه با او حضور داشته باشد ولی برخی از مواقع ممکن است بیمار همراهی با خود نداشته باشد.
این مسئول درباره حسن و زیان دوربین گذاشتن میگوید: دوربین کار گذاشتن در آمبولانس حسنی دارد اما اشکالات آن خیلی بیشتر است؛ بیشتر از ۲ سال است که در حال بحث بررسی موضوع دوربین کار گذاشتن در آمبولانسها هستیم و مواردی چون اخلاق پزشکی، اخلاق حرفهای و مسائل شرعی آن را مورد بررسی قرار دادهایم. بحث حریم شخصی فرد و حفظ آن در آمبولانس هم مورد توجه ما است؛ گاهی در حوادث ترافیکی تمام لباس بیمار از بین میرود و گاهی نیاز است که از بیمار نوار قلب گرفته شود و در این موارد اگر دوربین وجود داشته باشد، نقض حریم شخصی بیمار مورد بحث است.
میعادفر میگوید:ما هم اکنون ۳ هزار و چهارصد پایگاه اورژانس در کشور داریم و در سال حدود میعادفر همچینی میگوید: ۲۰ میلیون تماس مردمی با اورژانس کشور برقرار میشود و نزدیک به ۶ میلیون ماموریت در کشور انجام میدهیم.