|

پیش‌بینی هوای خراسان و مشهد؛ دوشنبه ۲۲ بهمن

خراسان رضوی کارشناس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خراسان رضوی گفت: با تاکید بر هشدارهای هواشناسی صادر شده، هوای سرد تا پایان هفته جاری در سطح استان ماندگار است.

پیش‌بینی هوای خراسان و مشهد؛ دوشنبه ۲۲ بهمن

به گزارش گروه رسانه ای شرق، علی الهی اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، بارش‌ها تا اواسط روز دوشنبه هفته جاری در سطح استان پیش‌بینی می‌شود. بیشترین حجم بارش در روز جاری همراه با سرعت وزش باد در اکثر نقاط استان اتفاق خواهد افتاد.

این کارشناس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خراسان رضوی بیان کرد: طی فعالیت این سامانه، تشکیل مه، کاهش میدان دید افقی، کولاک برف، یخ زدگی و لغزندگی سطح معابر و جاده‌های استان حادث می‌شود.

الهی اضافه کرد: با تاکید بر هشدار سطح زرد شماره ۴۴،  در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ و هشدار نارنجی شماره ۱۹،  در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۳، هوای سرد تا پایان هفته جاری در سطح استاد ماندگار می‌باشد.

وی عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، جوین با منفی ۶ درجه سانتی‌گراد، سردترین و رشتخوار با ۱۱ درجه سانتی‌گراد، گرمترین نقطه استان ثبت و گزارش شده‌اند

 الهی با اشاره به نوسانات دمایی مشهد نیز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات شهر مقدس مشهد بین منفی یک تا ۶ درجه سانتی‌گراد بوده است؛ پیش‌بینی می‌شود امروز در گرم‌ترین ساعات دمای هوای شهر مقدس مشهد به منفی یک درجه سانتیگراد برسد و در شب به منفی پنج درجه کاهش یابد.

این کارشناس اداره پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خراسان رضوی گفت: طی شبانه روز گذشته بیشترین بارش برف از تایباد با ۱۱ سانتی‌متر و بیشترین بارش باران از بردسکن با ۱۲ میلی‌متر ثبت و گزارش شده است.

الهی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته از اکثر مراکز هواشناسی گزارش باران و برف داشته‌ایم از جمله بارش برف از فریمان هفت سانتی‌متر، باخرز ۹ سانتی‌متر، ریوش ۶ سانتی‌متر و تربت‌جام هشت سانتی‌متر و مشهد نیز تا ساعت ۱۰ صبح حدود نیم سانتی متر گزارش شده است.

منبع: ایسنا