عضو اتاق بازرگانی تهران:
مصرف اینترنت با فیلترشکن ها دو برابر شده است
رضا قربانی، نائب رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهرهوری اتاق بازرگانی تهران گفت: مصرف ترافیک اینترنت در پی استفاده از فیلترشکن دو برابر شده است.
![مصرف اینترنت با فیلترشکن ها دو برابر شده است](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/8fcRwmT1gXvZ/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKprHW6bs3JnlW99hy7h4rwg,,/ddssd-1.jpg)
قربانی هشدار داد: بیشتر از ۷۰درصد ترافیک اینترنت کشور فیلتر شده و پیامرسانها و برنامههایی که این میزان از ترافیک را به خود اختصاص میدهند فیلتر هستند و البته پس از فیلترینگ نیز از همین میزان ترافیک برخوردار بودهاند.
وی افزود: فیلترینگ فقط به ورود ویپیانهایی انجامید که مصرف ترافیک را دوبرابر و فضای اینترنت و ابزارها را آلوده میکند. بنا بر اینها مساله رفع فیلترینگ در کشور روشن و راهکار حل آن نیز واضح است.
منبع:
ایلنا