|
نویسنده: فاطمه شفیعی

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

مدیریت استفاده از خودرو شخصی تنها راه کنترل کنترل ترافیک / ‌بهبود ۵۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در دوره مدیریت شهری ششم

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مدیریت شهری تلاش کرده است با برنامه‌ریزی بهتر و مناسب‌تر امکان تردد آسان در سطح شهر را رقم بزند لذا در حال حاصل موضوع توسعه حمل‌ونقل عمومی بسیار مورد توجه است.

مدیریت استفاده از خودرو شخصی تنها راه کنترل کنترل ترافیک / ‌بهبود ۵۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در دوره مدیریت شهری ششم

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر اصفهان،  ابوالفضل قربانی با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری ششم برای کنترل ترافیک شهری اصفهان اظهار می‌کند: یکی از دلایل ترافیک در تمام کلان‌شهرها افزایش بی‌رویه تعداد خودروها است، در حالی که اکنون جمعیت خودروهای شهر اصفهان از جمله خودروهای سبک، سنگین، دولتی، نیمه‌دولتی و ناوگان حمل‌ونقل عمومی با جمعیت ساکن در این شهر برابری می‌کند.

وی می‌افزاید: به دلیل اینکه زیر ساخت‌های لازم برای این حجم از خودرو مهیا نیست و امکان مهیا شدن نیز وجود ندارد، لذا به طور روزانه شاهد افزایش حجم ترافیک شهری هستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تنها راه کنترل این موضوع مدیریت استفاده از خودرو ابتدا توسط شهروندان و سپس توسط دستگاه‌های ذی‌ربط است و لازم است مورد توجه قرار بگیرد، تصریح می‌کند: ما احتیاج به الگوهای متعادل‌تری برای جابه‌جایی در سطح شهر داریم که از مسائل مهم در این خصوص کاهش ترددهای غیرضروری توسط خودرو شخصی در سطح شهر و استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی است.

وی ادامه می‌دهد: با تمام این موارد مدیریت شهری تلاش کرده است با برنامه‌ریزی بهتر و مناسب‌تر امکان تردد آسان در سطح شهر را رقم بزند لذا در حال حاصل موضوع توسعه حمل‌ونقل عمومی بسیار مورد توجه است.

قربانی گفت: در آغاز مدیریت شورای ششم اسلامی تعداد ناوگان اتوبوس‌رانی در اصفهان ۶۰۰ دستگاه با میانگین عمر ۹ سال بود و نشان می‌دهد در دوره قبل نسبت به این موضوع بی‌توجهی بسیاری شده است، اما در دوره مدیریت ششم، با پیگیری‌های انجام شده تعداد زیادی اتوبوس نو و اتوبوس کوچک خریداری شد و تعدادی از اتوبوس‌های قدیمی نیز که نیاز به بازسازی داشت، تعمیر شده است.

وی ادامه داد می‌دهد: این رقم در حال حاضر به ۹۰۰ دستگاه رسیده است؛ یعنی ناوگان اتوبوسرانی در اصفهان در طول دوره مدیریت جدید نسبت به آغاز دوره ۵۰ درصد افزایش بهبود وضعیت داشته است، همچنین در دوره مدیریت ششم به دنبال افزایش تعداد اتوبوس به عدد ۱۴۰۰ دستگاه تا سال آینده هستیم که در این راستا تعداد دو خط BRT جدید اضافه شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان می‌افزاید: تصمیم جدی مدیریت شهری بر بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از خط دوم قطار شهری است و امیدواریم این خط در مدار قرار گیرد و بخش زیادی از جابه‌جایی در سطح شهر را بهبود ببخشد، همچنین پروژه حلقه حفاظتی با هزینه زیاد و به طول ۸۰ کیلومتر در حال انجام است که نقش مؤثری در کنترل ترافیک درون‌شهری و برون‌شهری دارد.

وی خاطرنشان می‌کند: مسئولیت ترافیک شهر در گام نخست بر عهده پلیس راهور است، لذا لزوم هماهنگی پلیس راهور و مدیریت استان به‌ویژه شورای ترافیک استان برای هم‌افزایی دستگاه‌ها بیش از پیش مورد توجه است.

قربانی می‌گوید: از دیگر اقدامات، بهبود وضعیت زیرساخت‌های الکترونیکی است، چراکه در مقطعی تخریب گسترده‌ای در زیرساخت‌های الکترونیکی حمل‌ونقل شهری صورت گرفت که با پیگیری مجدد بازسازی و تمام کمبودها برطرف شده است که از این جهت اصفهان در وضعیت خوبی قرار دارد.

وی می‌گوید: نگران بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید بودیم که با ایجاد ستاد مهر و هماهنگی با آموزش‌وپرورش و حضور میدانی تمام عوامل توانستیم بحران مورد انتظار را مهار کنیم؛ البته همچنان اشکالاتی وجود دارد که برنامه‌ریزی لازم برای برطرف کردن آن‌ها انجام شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح می‌کند: برنامه ستاد مهر یک طرح میان بخشی است که با مشارکت پلیس راهور، استانداری، آموزش و پرورش و انجمن اولیا مربیان انجام می‌شود که ایجاد هماهنگی لازم جهت اجرای این طرح برای مدیریت شهری زمان‌بر است؛ همچنین اقدامات انجام شده در خصوص احداث خیابان‌های جدید به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار همچون منطقه شش‌راه قابل ستایش و تمام تلاش ما در مدیریت شهری بهبود وضعیت حمل‌ونقل عمومی برای شهروندان است.