|
نویسنده: رضافتوح

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

توجه ویژه فولاد مبارکه به دانشگاه صنعتی برای تبدیل کردن اصفهان به قطب نوآوری و فناوری کشور

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه همزمان با ایام دهه فجر در آیین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه گفت: هدف‌گذاری فولاد مبارکه، ایجاد بیش از ۵ مرکز نوآوری است که در نهایت با این اقدامات، اصفهان به قطب فناوری و نوآوری کشور تبدیل خواهد شد که دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند محور این فعالیت‌ها باشد.

توجه ویژه فولاد مبارکه به دانشگاه صنعتی برای تبدیل کردن اصفهان به قطب نوآوری و فناوری کشور

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه همزمان با ایام دهه فجر در آیین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: هدف حضرت امام خمینی رحمه الله علیه پیگیری پایه‌گذاری تمدن نوین ایرانی و اسلامی بود که در این زمینه تا امروز اتفاقات زیادی رقم خورده ولی هنوز فاصله زیادی با این هدف‌گذاری داریم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افزود: یکی از پایه‌های ایجاد این تمدن، حرکت‌های علمی است که امروز شاهد رقم خوردن یکی از این اتفاقات مبارک هستیم. به تعبیر یکی از دانشمندان، این قرن هم بهترین زمان و هم بدترین زمان برای نوآوری است. از طرفی علوم امروزی بسیار پیشرفت داشته و بسترهای مناسبی برای رسیدن به اهداف نوآوری فراهم شده است اما برای رسیدن به نوآوری‌های جدید، باید تسلطی وجود داشته باشد تا با صرف هزینه‌های زیاد به دستاوردهای بیشتری برسیم.

طیب نیا تصریح کرد: در سال های گذشته سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، حجم قابل توجهی نداشته و عدد سرمایه‌گذاری‌ها نشان‌دهنده جدی نبودن اتفاقات در این زمینه است. البته فولاد مبارکه برای ایجاد تمدن ایرانی و اسلامی در این عرصه بصورت جدی وارد شده و مأموریتی والا را برای خود در این زمینه تعریف کرده است.

وی خاطر نشان کرد: فولاد مبارکه در سه دهه گذشته در دنیا مطرح شده و در حوزه‌های مختلف نظیر بومی‌سازی، اتفاقات خوبی را رقم زده و از جنبه‌های مختلفی صنعت فولاد را شناخته است ولی برای تحقق شعار تمدن اسلامی به دنبال تحقق اتفاقات مهم‌تری است که در همین راستا برای رسیدن به اهداف بالاتر، برنامه‌ریزی‌های بزرگتری را انجام داده است.

فولاد مبارکه به دنبال خلق آینده‌ای بهتر با نقش‌آفرینی بیشتر در اقتصاد کشور

طیب‌نیا اظهار کرد: فولاد مبارکه به دنبال خلق آینده‌ای بهتر با نقش‌آفرینی بیشتر در اقتصاد کشور است که البته رسیدن به این جایگاه الزاماتی دارد. یکی از این رویکردها توسعه متوازن و استفاده از ظرفیت‌های موجود است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تأکید کرد: این شرکت در زمینه‌های مختلفی توسعه‌ای در راستای تحقق صنعت سبز، پایداری صنعت، مدیریت پسماند، مدیریت منابع، انرژی، حمل و نقل و... در حال اجرا دارد تا رشدی متوازن را رقم بزند.

وی افزود: یکی از حوزه‌های بسیار مهم و زیربنایی، حوزه فناوری و نوآوری است که از سال گذشته به صورت جدی در این زمینه اقداماتی انجام شد؛ چرا که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های متعددی به این موضوع تأکید داشته و فولاد مبارکه به عنوان یک مجموعه پیشران و پیشتاز در تلاش است تا با الگو قرار دادن منویات ایشان، اقدامات زیادی را در این زمینه انجام دهد.

مدیرعامل فولاد مبارکه بیان کرد: فولاد مبارکه در محدوده نگاه و نوع نگاه، دید بازی را به زیست‌بوم فناوری و نوآوری معطوف کرده است؛ به طور مثال بیش از ۵۰ درصد منابع پژوهشی در دانشگاه صنعتی اصفهان رقم خورده است.

طیب نیا ادامه داد: گذر از نوآوری سنتی و روی‌آوردن به نوآوری مدرن و باز در دستور کار قرار گرفته تا تحولاتی شگرف، نه تنها در کسب‌وکار موجود بلکه در کسب‌وکارهای جدید رقم بخورد. به همین خاطر این شرکت بنا دارد تا با همکاری دانشگاه‌ها، اتفاقات خوبی را رقم بزند.

وی عنوان کرد: در سی سال دوم فعالیت فولاد مبارکه، این شرکت با همکاری دانشگاه به دنبال تحقق نوآوری باز است؛ چرا که این شرکت اعتقاد دارد نوآوری موجب توسعه مرزهای دانش و حل مشکلات موجود در صنعت می شود.

مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: نگاه ما به اقتصاد، نگاه نوآوری است یعنی دغدغه‌های صنعت و دغدغه‌های دانشگاه فراهم شود تا آینده دانشگاه و صنعت با به دست آوردن منافع مادی و معنوی به گونه‌ای متفاوت رقم بخورد.

طیب نیا توضیح داد: به همین علت، همانطور که صنعت با برنامه‌ریزی کار خود را به سرعت انجام می‌دهد باید دانشگاه نیز با چابکی فعالیت ها را انجام دهد تا در نهایت اقتصاد نوآوری تحقق پیدا کند.

وی گفت: هدف‌گذاری فولاد مبارکه، ایجاد بیش از ۵ مرکز نوآوری است که در نهایت با این اقدامات، اصفهان به قطب فناوری و نوآوری کشور تبدیل خواهد شد که دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند محور این فعالیت‌ها باشد و این موضوع، نیازمند نگاهی متفاوت از سوی دانشگاه به این عرصه است.

مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: ۰.۵درصد درآمدهای فولاد مبارکه باید تا سال آینده از طریق پژوهش و نوآوری کسب شود و تا ۱۰ سال آینده این رقم باید به ۱.۵درصد برسد که این موضوع نیازمند هدایت منابع دانشگاه به سمت مرکز فناوری و نوآوری فولاد مبارکه است تا دستاوردهای بزرگی رقم بخورد.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها