|

پیش‌بینی هوای همدان؛ سه‌شنبه ۲۱ اسفند

کارشناس هواشناسی استان همدان از ثبت ۲۱ میلیمتر بارش طی روز گذشته از غینرجه رزن خبر داد.

پیش‌بینی هوای همدان؛ سه‌شنبه ۲۱ اسفند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ روح‌الله زاهدی اظهار کرد: طی روز گذشته شاهد بارش باران در نقاط مختلف استان و طی ساعاتی در بخش‌هایی از مناطق شمالی استان شاهد رگبار و رعد و برق بودیم.

وی افزود: روز گذشته بیشترین بارش از قینرجه رزن با ۲۱ میلیمتر، شیرین‌سو ۱۷ میلیمتر و ایده‌لو ۱۶میلیمتر گزارش شده است.

زاهدی با اشاره به اینکه در شهر همدان هم ایستگاه دانشگاه بوعلی دو میلیمتر بارش را گزارش کرده است، خاطرنشان کرد: از امروز تا چهارشنبه هم طی ساعاتی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب می‌توان انتظار بارش‌هایی را عمدتاً به شکل رگباری در پاره‌ای از مناطق استان داشته باشیم.

وی بیان کرد: به نظر می‌رسد باز هم در بخش‌هایی از مناطق شمالی استان امروز شرایط برای بارش مهیاتر باشد هرچند که در نقاط مختلف استان انتظار بارش را داریم.

زاهدی با اشاره به اینکه طی ساعاتی از شب به ویژه در مناطقی که ارتفاع بیشتری دارند می‌توان پدیده مه را نیز شاهد بود، یادآورشد: البته رفته‌رفته از شدت بارش‌ها نسبت به روزهای گذشته کاسته خواهد شد و نقاط کمتری تحت تاثیر بارش قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه به‌طور کلی می‌توان تا چهارشنبه انتظار بارش را در برخی از مناطق استان داشت، افزود: طی ساعاتی هم با توجه به اینکه بارش‌ها می‌تواند به شکل رگباری باشد، پدیده افزایش سرعت باد لحظه‌ای و احتمال رعد و برق هم قابل پیش‌بینی خواهد بود.

زاهدی با بیان اینکه از نظر دمایی، دما به بالای صفر رسیده است و همین شرایط دمای بالای صفر را کم و بیش انتظار داریم، اظهار کرد: البته رفته رفته افزایش نسبی دمای طی روز را نیز می‌توان تا آخر هفته به تدریج شاهد بود.

وی با اشاره به اینکه کمینه و بیشینه ایستگاه فرودگاه همدان طی ۲۴ ساعت اخیر بین دو و ۱۰ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است، افزود: در این مدت قهاوند با صفر درجه سانتیگراد خنک‌ترین و ملایر و نهاوند با ۱۳درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه‌های استان گزارش شده‌اند.

منبع: ايسنا