|

فروش بنزین در ظرف ممنوع شد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: به منظور پیشگیری از جرایم و حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری، فروش بنزین و گازوئیل به صورت دستی توسط جایگاه‌های سوخت استان از ۲۶ اسفند لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ممنوع است.

فروش بنزین در ظرف ممنوع شد

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ سیدمحمد موسوی اظهار کرد: طبق مصوبات هفتاد و سومین جلسه‌ استانی پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی و با توجه به در پیش بودن چهارشنبه‌سوری، فروش حتی یک لیتر بنزین در ظرف خلاف مقررات بوده و امری غیرقابل دفاع است.

این مقام قضایی افزود: اساساً فروش بنزین در ظروفی همچون ۴ لیتری ممنوعیت داشته و مختص بازه‌ زمانی خاصی نیست، لذا ایام منتهی به چهارشنبه‌سوری از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

موسوی خاطرنشان کرد: در هفتاد و سومین جلسه‌ شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، تمامی تمهیدات در نظر گرفته شده تا مراسم باستانی چهارشنبه آخر سال با کمترین حوادث رقم بخورد.

 

منبع: ايسنا