|

گیلان دوباره سرد می‌شود

کارشناس هواشناسی گیلان از تداوم کاهش دما و بارندگی در استان تا روز سه‌شنبه خبر داد و اعلام کرد که از روز چهارشنبه، با خروج سامانه بارشی، افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

گیلان دوباره سرد می‌شود

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ علاءالدین حسینی اظهار کرد که طی ۴۸ ساعت گذشته، منطقه اسب وونی با دمای صفر درجه سردترین نقطه استان گیلان بوده است.

بر اساس داده‌های هواشناسی، در ۴۸ ساعت گذشته میزان بارندگی در برخی مناطق استان به شرح زیر بوده است: ۱۳۳.۳ میلی‌متر در املش، ۱۱۰ میلی‌متر در لشگان رودسر، ۷۷ میلی‌متر در رودسر، ۷۱ میلی‌متر در لاهیجان، ۶۶.۴ میلی‌متر در آستارا و ۶۶ میلی‌متر در رشت. در حال حاضر دمای هوای رشت ۱۲ درجه سانتی‌گراد و رطوبت آن ۱۰۰ درصد است.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، طی روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه، شرایط جوی برای ورود و خروج کشتی‌ها به بندر نامناسب خواهد بود و عملیات لایروبی و یدک‌کشی تا ظهر سه‌شنبه با محدودیت مواجه خواهد شد. از چهارشنبه، شرایط دریایی با احتیاط مناسب‌تر خواهد شد.

تخلیه و بارگیری غلات نیز به دلیل بارندگی تا صبح سه‌شنبه گاهی نامناسب خواهد بود. همچنین صید کیلکا برای سه‌شنبه شب با احتیاط مناسب پیش‌بینی شده است، اما صید پره طی روز شنبه با احتیاط مناسب خواهد بود و از یکشنبه تا صبح سه‌شنبه شرایط نامناسب خواهد شد.

با توجه به این وضعیت جوی، توصیه می‌شود فعالان حوزه دریایی، صیادان و ساکنان مناطق ساحلی تمهیدات لازم را برای روزهای آینده در نظر بگیرند.