تشکیل پرونده برای حیوان آزار گناوه
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، پس از انتشار فیلمی در فضای مجازی که نشاندهنده آزار یک حیوان بود، یگان حفاظت محیط زیست شهرستان گناوه با شناسایی فرد خاطی، اقدامات قانونی را آغاز کرد.

به گزارش گروه رسانهای شرق؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اعلام کرد که در پی این اقدام غیراخلاقی و غیرقانونی، با پیگیری اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گناوه، علیه این فرد حیوانآزار پرونده قضایی تشکیل شده و موضوع از سوی مراجع قضایی در حال بررسی است.
وی تأکید کرد که هرگونه رفتار خشونتآمیز با حیوانات، علاوه بر جنبههای غیراخلاقی، از نظر قانونی نیز جرم محسوب شده و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد. همچنین از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست استان گزارش دهند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در پایان از دادستان شهرستان گناوه به دلیل همکاری و حمایت در رسیدگی سریع به این پرونده قدردانی کرد.