|

خراسان رضوی روزهای داغی پیش رو دارد

کارشناس پیش بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند افزایشی دما در مشهد و استان تا اواسط هفته پیش رو ادامه دارد به طوری که دمای هوا در مناطق گرمسیر به بیش از ۴۰ درجه می رسد.

خراسان رضوی روزهای داغی پیش رو دارد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ زهرا مبشری روز جمعه افزود: دمای هوا در مشهد نیز تا روز دوشنبه با چهار درجه افزایش به ۳۶ درجه می رسد.

وی اضافه کرد: همچنین از روز یکشنبه تا اواسط هفته افزایش سرعت وزش باد شدید همراه با گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و بروز خسارت پیش بینی شده است.

کارشناس پیش بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: در نواحی شمال و مرکزی استان نیز تا روز یکشنبه تا سه شنبه شاهد رگبار پراکنده باران همراه با رعد و برق و تگرگ خواهیم بود.

مبشری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با ۹ درجه سلسیوس و سرخس با ۳۷ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین نواحی استان خراسان رضوی بوده اند.

وی اضافه کرد: دمای هوای مشهد نیز دیروز بین ۱۸ تا ۳۲ درجه متغیر بود.

 

منبع: ایرنا