|
نویسنده: رضا فتوح

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان:

خبرنگاری شغل سخت و پرچالشی است و باید به شرایط اقتصادی و معیشتی این قشر پاسخ داده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان در نشست صمیمی با اصحاب رسانه و خبرنگاران گفت: خبرنگاری شغل سخت و پرچالشی است و باید به شرایط اقتصادی و معیشتی این قشر و نیازهای واقعی آنان پاسخ داده شود.

خبرنگاری شغل سخت و پرچالشی است و باید به شرایط اقتصادی و معیشتی این قشر پاسخ داده شود.

سیدمهدی سیدین‌نیا ،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان روز یکشنبه  هشتم مهرماه در نشست صمیمی  با اصحاب رسانه و خبرنگاران در مجموعه فرهنگی فرشچیان اصفهان گفت: خبرنگاری شغل سخت و پرچالشی است و باید به شرایط اقتصادی و معیشتی این قشر و نیازهای واقعی آنان پاسخ داده شود.

وی افزود: در طرح مسکن خبرنگاران استان، ابتدا با تشکیل یک کارگروه، طرح مسکن تصویب و فراخوان آن طراحی شد اما تنها ۱۰۵ نفر ثبت نام کردند و اکنون این اسامی به وزارت راه و شهرسازی ارسال و یک زمین ۸۵۰ هکتاری برای آن در نظر گرفته شده و این طرح تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان در باره بیمه خبرنگاران نیز اظهار کرد: قانون، خبرنگاران را جزو مشاغل سخت می‌شناسد، اما اجرای آن بخوبی صورت نمی‌گیرد و برخی مشکلات در زمینه بیمه همچنان باقی است.

وی افزود: بیمه خبرنگاران از سال ۸۱ مصوب شده است، اما بدلایل مختلف، خبرنگاران با مشکلات جدی در این زمینه مواجهند و هنوز بسیاری از آنها مشمول مشاغل سخت نشده‌اند.

سیدین نیا، کمبود نیروی انسانی در اداره کل ارشاد را مشکل پیش روی این ارگان فرهنگی اعلام کرد و افزود: کارمندان ما در استان از ۲۵۱ نفر به ۲۳۲ نفر کاهش یافته و امسال برای استخدام هفت نفر مجوز داده شده است.

وی همچنین با اشاره به ضرورت بازسازی هنرستان هنرهای زیبا گفت: این هنرستان نیاز به ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دارد و در بودجه سالجاری هفت هزار میلیارد ریال برای مرمت آن در نظر گرفته شده که تاکنون تخصیص داده نشده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در باره وضعیت مجتمع هنری استاد فرشچیان هم گفت: بخش هایی از این مجموعه‌ فرهنگی به کسب و کارهای مختلف واگذار و اکنون به یک بنگاه اقتصادی شبیه شده است که در این زمینه رسانه‌ها باید ما را نقد کنند و به این مسائل توجه بیشتری داشته باشند.

در ادامه، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان نیز به چالش‌های اخذ مجوز سرپرستی روزنامه‌ها و پایگاه‌های خبری اشاره کرد و خواستار اصلاح قوانین در این زمینه شد.

حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل یعقوبی گفت: در ۲ سال گذشته کمتر از پنج درصد مجوز صادر شده و از طرف دیگر بسیاری از افرادی که مجوز سرپرستی می‌گیرند، تجربه کافی ندارند و این وضعیت باید تغییر کند.

وی کل اعتبار آگهی‌های مطبوعاتی در سال گذشته را بالغ بر ۲۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: قانون گرفتن مجوز و سرپرستی روزنامه راحت است و کسی که سابقه مطبوعاتی ندارد براحتی مجوز می‌گیرد که باید این قانون تغییر کند، چرا که برخی حتی حضور فیزیکی در استان ندارند اما امتیاز سرپرستی گرفته اند.