|

صورت‌های بورسی بهمن نشان می‌دهد

افزایش 50‌درصدی اشتغال در گروه بهمن

گروه بهمن در سال 1395 به صورت کامل به بخش خصوصی واگذار شد. تغییر در مدیریت این خودروساز چهار دستاورد توسعه و افزایش تنوع محصول، توسعه ماشین‌آلات و تجهیزات، اشتغال‌زایی و توسعه فضای فیزیکی را به همراه داشت.

افزایش 50‌درصدی اشتغال در گروه بهمن

گروه بهمن در سال 1395 به صورت کامل به بخش خصوصی واگذار شد. تغییر در مدیریت این خودروساز چهار دستاورد توسعه و افزایش تنوع محصول، توسعه ماشین‌آلات و تجهیزات، اشتغال‌زایی و توسعه فضای فیزیکی را به همراه داشت. گروه بهمن از اواخر خرداد‌ماه سال 1395 به صورت کامل خصوصی شد و اکنون به بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی خصوصی ایران تبدیل شده است. این گروه در این مدت توانسته به ظرفیت تولید 120 هزار دستگاه در سال دست پیدا کند که این حجم تولید شامل خودروهای سواری از نوع سدان وSUV، خودروهای تجاری از نوع سبک و سنگین، مینی‌بوس، اتوبوس شهری و موتورسیکلت می‌شود.

تنوع محصولات این شرکت خصوصی باعث شد گروه بهمن طیف وسیعی از نیازهای جامعه مصرفی را پاسخ دهد.

2‌برابر‌شدن تعداد نیروهای انسانی پس از خصوصی‌سازی

به‌همین‌ترتیب بهمن در شش سال اخیر نیروی انسانی خود را از سه هزار نفر به حدود شش هزار نفر رسانده است. در همین راستا گروه بهمن با توسعه بخش‌های فنی- مهندسی و تحقیقاتی خود موفق به جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در حوزه‌های تخصصی شده است.

پس از خصوصی‌سازی کامل گروه بهمن، در سال‌های اخیر مساحت این خودروساز از 1.5 میلیون مترمربع به دو میلیون مترمربع رسید؛ در این مدت بهمن‌موتور 80 درصد، بهمن‌دیزل 300 درصد و صنایع ریخته‌گری 70 درصد توسعه پیدا کرد که این روند سهام گروه بهمن در بازار بورس را تبدیل به سهمی ارزشمند کرده است.

خرید ماشین‌آلات و تجهیزات به‌روز، محصولات متنوع، اشتغال‌زایی، توسعه فضای فیزیکی و ارائه منظم صورت‌های مالی شفاف، سهام این گروه را پرپتانسیل کرده است؛ به‌طوری‌که سهام گروه بهمن جزء سهم‌های پر‌بازده بازار بورس شناخته می‌‎شود و تنها خودروسازی است که سود معقولی به سهامداران خود می‌دهد. با خصوصی‌شدن بهمن، نه‌تنها مسیر توسعه این شرکت بهبود پیدا کرد، بلکه افق سایر خودروسازان ایرانی نیز دگرگون شد. بهمن به‌عنوان پیشتاز در انتخاب برترین شرکای تجاری، جهان‌بینی خودروسازان ایرانی را حتی در سخت‌ترین شرایط تحریمی تغییر داد. این گروه با شراکت تجاری با برندهای معتبر دنیا نظیر مزدا، ایسوزو، هاوال، جتور و... نسل جدیدی از خودروهای سواری و تجاری روز دنیا را به ایران وارد کرد.

این انتخاب‌ها برای سایر خودروسازان تبدیل به یک الگو شد و به دلیل ساختار خصوصی این شرکت، بهمن توانست محصولات خود را با استراتژی بالاترین کیفیت و رقابتی‌ترین قیمت عرضه کند.

با خصوصی‌شدن بهمن، سیاست‌های مشتری‌مداری نیز قوت گرفت. در همین مدت، این گروه بخش خدمات پس از فروش را توسعه داد و با ایجاد مدرن‌ترین مرکز خدمات خودرویی در کشور و تعریف بخش جدید مرکز رضایت و خشنودی مشتریان (CHC) گام جدیدی در جلب رضایت مصرف‌کننده صنعت خودروسازی ایران برداشت.

سهامداری حرفه‌ای و مدیریت تخصصی این گروه منجر به کسب رتبه A از مؤسسه اعتباری (پایا) از سوی گروه بهمن شد. در‌حال‌حاضر گروه بهمن تنها شرکت خودروساز کشور است که رتبه اعتباری درسطح A با دور‌نمای باثبات دارد. اهمیت دریافت رتبه اعتباری بالا در تسهیل تأمین مالی از بازار سرمایه مؤثر است.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها