|

خبر جدید درباره واریز مطالبات بازنشستگان

​در حالی که حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بر اساس حکم اسفند ۱۴۰۳ پرداخت شده بود، واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی این حقوق از روز‌های سوم و چهارم اردیبهشت‌ماه انجام شد و بدین ترتیب حقوق فروردین بازنشستگان کشوری به طور کامل تسویه شد.

خبر جدید درباره واریز مطالبات بازنشستگان

در حالی که دولت افزایش حقوق بازنشستگان را برای همه صندوق‌ها مصوب کرده، هنوز سازمان تامین اجتماعی هیچ تاریخ مشخصی برای پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان خود اعلام نکرده است.

در حالی که حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بر اساس حکم اسفند ۱۴۰۳ پرداخت شده بود، واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی این حقوق از روز‌های سوم و چهارم اردیبهشت‌ماه انجام شد و بدین ترتیب حقوق فروردین بازنشستگان کشوری به طور کامل تسویه شد.

اما در مقابل بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز مابه‌التفاوت حقوق فروردین خود را دریافت نکرده‌اند و سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه توضیحی در این خصوص ارائه نکرده است.

این در حالی است که حقوق فروردین‌ماه این بازنشستگان نیز با حدود ۱۰ روز تأخیر نسبت به موعد مقرر واریز شد. این وضعیت موجب نارضایتی شدید بازنشستگان شده است و بسیاری از بازنشستگان اعتراض خود را در فضای مجازی مطرح کرده‌اند.

بازنشستگان تامین اجتماعی معتقدند که نباید تفاوتی میان آنها و بازنشستگان صندوق‌های دیگر وجود داشته باشد، چرا که همگی تحت پوشش قانون مصوب افزایش ۲۰ درصدی حقوق قرار دارند. آنها خواهان پرداخت فوری مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴، تعیین زمان دقیق پرداخت‌ها توسط تامین اجتماعی و شفاف‌سازی نحوه محاسبه افزایش حقوق هستند.

در شرایطی که تورم و هزینه‌های معیشتی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته، این تأخیر در پرداخت مابه‌التفاوت، فشار مضاعفی بر قشر بازنشسته وارد کرده است.

منبع: اقتصادآنلاین