|

پنتاگون اعلام کرد:

دستیابی چین به ۱۰۰۰ کلاهک اتمی تا سال ۲۰۳۰

پنتاگون در گزارش اعلام کرد: چین سریع‌تر از پیشبینی‌های قبلی در حال توسعه توانایی‌های اتمی خود است و می‌تواند می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۰۰۰ کلاهک اتمی برسد.

دستیابی چین به ۱۰۰۰ کلاهک اتمی تا سال ۲۰۳۰

به گزارش نیویورک پست، وزارت دفاع آمریکا روز چهارشنبه در گزارش جدیدی در خصوص چین ادعا کرد پکن با سرعت در حال ساخت سلاح هسته‌ای است و تا سال ۲۰۳۰ بیش از یک هزار کلاهک اتمی خواهد داشت.

پنتاگون در گزارش خود افزود: چین سریع‌تر از پیشبینی‌های قبلی در حال توسعه توانایی‌های اتمی خود است و می‌تواند تا شش سال آینده بیش از ۷۰۰ کلاهک اتمی داشته باشد.

بر اساس گزارش سالانه پنتاگون به نام «تحولات نظامی و امنیتی مربوط به جمهوری خلق چین» که به کنگره آمریکا ارائه شده است، گسترش سریع زرادخانه اتمی پکن که می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۰۰۰ کلاهک اتمی برسد، به گونه‌ای طراحی شده است که با قدرت نظامی جهانی آمریکا مطابقت داشته باشد و حتی از آن پیشی بگیرد.

در این گزارش اشاره شده است که استراتژی چین با هدف تحقق "احیای بزرگ ملت چین" تا سال ۲۰۴۹ برای تطابق یا پیشی گرفتن از نفوذ و قدرت جهانی آمریکا، جایگزین کرد اتحادها و همکاری‌های امنیت آمریکا در منطقه هند و اقیانوسیه و تغییر در نظم بین المللی به منظور کسب سود بیشتر برای منافع ملی و حکومت این این کشور است.

در این گزارش ۱۹۲ صفحه‌ای اشاره‌ای به تعداد کنونی کلاهک‌های اتمی چین نشده است اما اعلام کرده در سال گذشته چین کمتر از ۲۰۰ کلاهک اتمی در اختیار داشته است.

پنتاگون همچنین اعلام کرد چین در حال مدرن‌سازی ارتش خود به نزدیک به ۲ میلیون نیرو برای انجام عملیات بر روی زمین، هوا و آب و همچنین فضای سایبری و فضای خارج از زمین است.

در این گزارش آمده است که نیروی دریایی چین با تعداد ۳۵۵ کشتی و زیردریایی بزرگترین نیروی دریایی جهان است. همچنین نیروی هوایی چین با بیش از ۲۸۰۰ هواپیما، سومین نیروی هوایی بزرگ جهان است.

پنتاگون درحالی که گسترش کلاهک‌های اتمی چین اشاره کرده است که خود این کشور یکی از بزرگ‌ترین زرادخانه‌های اتمی جهان را در اختیار دارد.

بر اساس گزارش‌ها تعداد کلاهک‌های اتمی آمریکا ۳ هزار و ۷۵۰ عدد است.

موسسه بین المللی پژوهش‌های صلح استکهلم در سال ۲۰۱۹ در گزارشی اعلام کرده بود که مجموع تعداد کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا، روسیه، انگلیس، فرانسه، چین، هند، پاکستان، کره شمالی و رژیم صهیونیستی به ۱۳ هزار و ۸۶۵ عدد رسیده است.

روسیه، آمریکا، انگلیس، فرانسه و چین پنج قدرت رسمی هسته‌ای در جهان هستند این در حالی است که هند، پاکستان و کره شمالی عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای نمی‌باشند. رژیم صهیونیستی نیز با سیاست ابهام آفرینی تعمدی مالکیت سلاح‌های هسته‌ای خود را تایید نکرده است.