|

انجام عملیات انفجار در ساختمان متروپل منتفی شد

معاون ایمنی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: جلسات متعدد کارشناسی برگزار و در نهایت مهندسین و متخصصین حوزه انفجارات، انفجار درجا را منتفی دانسته و آن را با توجه به شرایط منطقه امکان‌پذیر ندانستند.

انجام عملیات انفجار در ساختمان متروپل منتفی شد

عباس معظمی معاون ایمنی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا اظهار کرد: پس از حادثه برج متروپل به دستور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، تیمی متشکل از ۱۲ نفر از بهترین اساتید مهندسی ساختمان و سازه و مهندسی انفجارات در کشور تشکیل و به شهرستان آبادان اعزام شدند.

وی افزود: در ابتدای کار کارگاهی تشکیل شد و تمامی تجهیزات سبک و سنگین، تراکتور، لودر، کامیون و نیروهای متخصص با همکاری انجمن مهندسین شهرداری، ستاد بحران استانداری و هماهنگی با وزیر کشور بکارگیری شد.

 

معاون ایمنی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: جلسات متعدد کارشناسی برگزار و در نهایت مهندسین و متخصصین حوزه انفجارات، انفجار درجا را منتفی دانسته و آن را با توجه به شرایط منطقه امکان‌پذیر ندانستند.

وی ادامه داد: در نهایت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا با همکاری قرارگاه کربلا، ارتش و سپاه خوزستان در منطقه مستقر شد و تخریب چند منزل مسکونی را برای ایجاد راه دسترسی بهتر ماشین آلات به ساختمان متروپل آغاز کرد.

 

 
  • گزارش میدانی «شرق» از تجمع شبانه هزاران افغانستانی در مقابل سفارت برای احراز هویت
  • گزارش «شرق» از صفحات اینستاگرامی فعالان فرهنگی، نویسندگان و خبرنگاران که بسته می‌شود
  • باج‌گیری در فضای مجازی؛ چگونه در برابر اخاذی سایبری بی‌دفاع نمانیم
  • «شرق» در گفت‌وگو با کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سنگ‌اندازی‌ها برای برگزاری مهم‌ترین فستیوال موسیقی جنوب کشور را بررسی کرد
  • روایت آدم‌هایی که به دلیل بالابودن هزینه‌های جلسات مشاوره روان‌شناس و روان‌پزشک، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کنند