تخفیفات ویژه مدارس سمپاد برای دانشآموزان بی بضاعت
سخنگوی آموزش و پرورش گفت: خانوادههای بابضاعت مالی کمتر برای ثبتنام دانشآموزان در مدارس سمپاد با تخفیفات و ترجیحات ویژه رو به رو میشوند.
صادق ستاری فرد درباره درباره هزینه تحصیل دانشآموزان در مدارس سمپاد اظهار کرد: نگاه وزیر به گونهای است که بتواند مداس سمپاد را به سمتی هدایت کند که کمکهای کمتری از والدین دریافت شود.
وی افزود: در حال حاضر هم به نحوی عمل به گونهای است که خانوادههای با بضاعت کمتر با تخفیفات و ترجیحات ویژه رو به رو شوند، همچنین اینکه بخشی از دانش آموزان مشمول این تخفیفات میشوند که حتی تا ۵۰ درصد تخفیف را از سوی مدارس مشاهده میکنیم.
سخنگوی آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش به سمتی میرود که این خدمات را رایگان دنبال کند.
ارائه تخفیف مدارس سمپاد برای دانشآموزان بی بضاعت
ستاری فرد یادآورشد: آموزش و پرورش توسعه کمی و کیفی مدارس سمپاد در اقصا نقاط کشور را هم مد نظر دارد، همچنین در حوزه سازمان استعداد درخشان مبتنی بر مفاد اساسنامه مقرر شد تا بتواند برای مناطق محروم هم این امکان را فراهم کند.
به گزارش ایرنا، مدارس سمپاد یا همان بهاصطلاح عامیانه مدارس دانشآموزان تیزهوشان که نام خود را بهاختصار از سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گرفته، با هدف شناسایی دانشآموزان مستعد و پرورش آنها بهمنظور افزایش نیروی انسانی کارآمد در جامعه تأسیس شده است.
بنابراین باتوجهبه حجم بالای تقاضا برای تحصیل دانشآموزان در این مدارس، دانشآموزان در صورت پذیرش در آزمونهای ورودی میتوانند در این مدارس به تحصیل خود ادامه دهند. برایناساس، یک آزمون ورودی برای دانشآموزان پایه هفتم و یک آزمون تکمیل ظرفیت برای ورود دانشآموزان پایه دهم به مدارس سمپاد هر سال برگزار میشود و براساس گفتههای مسئولان سازمان ملی پرورش استعداد درخشان، عرف پذیرش دانش آموزان با استعداد درخشان در جهان بین ۱.۶۰ تا ۲ درصد است که ایران هم از همین قاعده پیروی میکند.
در این راستا، یوسف نوری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره هزینه تحصیل دانشآموزان در مدارس سمپاد اظهار کرد:دانشآموزان مستعدی که نمره قبولی در مدارس سمپاد را کسب کردهاند، به هیچ عنوان به دلیل کمبود بودجه از تحصیل در این مدارس محروم نمیشوند.
وی افزود:مدارس سمپاد به دلیل برگزاری برنامههای فوق العاده مانند مدارس هیات امنایی و سایر مدارسی که برنامههای خاص خارج از برنامه درسی ارائه می کنند، مبلغ کمی از دانشآموزان برای برگزاری این کلاسها دریافت می کنند. با توجه به حساسیت عمومی برای دریافت مبلغ در مدارس سمپاد، پیشنهاد ما این بود که به طریقی این مبلغ حق الثبت را از دانش اموازن نگیرند اما این موضوع هنوز مصوب نشده است.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانشآموزان مستعدی که در آزمونهای سمپاد نمره قبولی کسب میکنند، بواسطه کمکهایی حتما پذیرش می شوند.
نوری خاطرنشان کرد: اخبار مربوط به رایگان شدن کلاسهای مدارس سمپاد برای دانشآموزان بی بضاعت در فضای مجازی منتشر شده اما این موضوع هنوز مصوب نشده است. امسال ثبتنام دانشآموزان آغاز شده و اگر این پیشنهاد مصوب شود، به سالهای آینده موکول میشود.