|

انتقاد دبیر سابق ستاد نهی از منکر به «واماندگی و عقب‌نشینی نهادهای فرهنگی»

لایحه جدید حجاب، «ترکمنچای فرهنگی» است

هاشمی گلپایگانی گفت: نهادهای فرهنگی ما در یک واماندگی و وادادگی در حال عقب نشینی هستند و مساله حجاب به عنوان یک مطالبه جدی خانواده شهدا از ستاد مطرح است.

لایحه جدید حجاب، «ترکمنچای فرهنگی» است

به گزارش شبکه شرق، هاشمی گلپایگانی گفت: بزرگترین ایراد لایحه عفاف و حجاب این است که حجاب را به کشف حجاب، برهنگی و نیمه برهنگی و لباس بدن نما تعریف کرده است ولی مرز چادر مشخص نشده است. یعنی اگر در دستگاه های دولتی کسی تا مرز کشف حجاب نرفته، کسی نمی تواند تحت عنوان نهی از منکر کاری انجام دهد.

حجت الاسلام کاظم صدیقی امروز، یکشنبه هفتم خرداد در مراسم معارفه دبیر جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: امیدواریم این ستاد بتواند با توکل، توسل، رصد، پیگیری‌های جدی، تعامل هدفدار، جذب حداکثری، سعه صدر و از طرف دیگر سخت گیری در برابر تسامح و فساد و همچنین شفافیت در همه امور با زیرمجموعه و نظام، اعتماد عمومی مردم را جلب کند که این اعتماد عمومی یک ثروت بی بدیل است.

وی افزود: ایجاد این باور که ستاد امر به معروف یک ستاد الهی، قانونی و گره گشا و برای حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم است و همچنین ایجاد این باور که این ستاد یک ستاد ارشادی و برای هدایت و در واقع یک ستاد عمل کننده ای است که فقط حرف نمی زند بلکه خودش در اجرای قانون و شرع جلوتر از دیگران است، سرلوحه باشد و این مطلب که حساسیت روی منویات رهبر عزیز انقلاب دارد، به گونه ای که جلوتر از امام حرکت نمی کند و از امام هم جا نمی ماند و همچنین به احیای وصیت نامه های شهدا و امام راحل(ره) می پردازد.

هاشمی گلپایگانی با تجلیل از حجت الاسلام صدیقی گفت: وی به خاطر بنده و همکارانم بارها مورد هجمه قرار گرفت. آقای صدیقی جزو آن علمایی نیستند که در منزل باشند و بقیه به نزد وی بیایند. هر جا که احساس کند سخنش فایده ای داشته باشد، حضور پیدا می کند.

وی افزود: از طرف دیگر ستاد امر به معروف نسبت به مسائل و منکرات و عدم ایجاد معروف ها به ویژه در دو سال اخیر و در مساله عفاف و حجاب بسیار مورد هجمه قرار گرفت و در فضای مجازی نوشتند که فلانی باید برود ولی آقای صدیقی کاملا مقاومت کرد و حتی یک بار به من نگفت که باید بروی. چون به حقانیت راه واقف بود و این عملکرد برای من قوت قلب بود.

هاشمی گلپایگانی درباره جابجایی خود گفت: پایان سال گذشته قرار گذاشتیم تا سوم خرداد و همزمان با پایان دومین سال مسئولیتم به کارم پایان دهم و به همین وعده هم عمل شد.

وی افزود: پنج مورد برای تقویت ستاد را نوشته ام تا به صورت کتبی خدمت حاج آقا بدهم. همین رفتن ها یک امر به معروف است ولی شاید یکی از نقاط ضعف من این بود که گزارش ها را به صورت مفصل به آقای صدیقی نمی دادم.

هاشمی با ارائه گزارشی گفت: شاید عملکرد مدیران این ستاد به خوبی دیده نشده باشد ولی زمانی که مسئولیت را پذیرفتم حدود ۳۰ هزار نفر وارد سایت ستاد می شدند درحالی که در فروردین امسال بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از سایت دیدن کردند.

تاکنون چند بار سایت را مورد حمله (هک) قرار دادند و حتی ساختمان ستاد را آتش زدند و سه بار ستاد مورد تحریم های کشورهای دیگر قرار گرفت. وی افزود: صدا و سیما باید جبهه مقدم در مواجهه با تهاجم های شدید فرهنگی باشد ولی می بینیم که مرزهای ما در زمینه مسائل فرهنگی واگذار می شود.

دبیر سابق ستاد امر به معروف گفت: بزرگترین ایراد لایحه عفاف و حجاب این است که حجاب را به کشف حجاب، برهنگی و نیمه برهنگی و لباس بدن نما تعریف کرده است ولی مرز چادر مشخص نشده است.

یعنی اگر در دستگاه های دولتی کسی تا مرز کشف حجاب نرفته، کسی نمی تواند تحت عنوان نهی از منکر کاری انجام دهد. وی از لایحه عفاف و حجاب به عنوان لایحه ترکمن چای فرهنگی یاد کرد و گفت: نهادهای فرهنگی ما در یک واماندگی و وادادگی در حال عقب نشینی هستند و مساله حجاب به عنوان یک مطالبه جدی خانواده شهدا از ستاد مطرح است.

وی با بیان این که ساختار ستاد امر به معروف تناسبی با انتظارات قانونی ندارد، ادامه داد: بودجه ستاد احیای دریاچه ارومیه بالاتر از بودجه ستاد امر به معروف است و من از مجمع تشخیص مصلحت خواستم تا ساختار و قانون ستاد را مشخص کنند.

هاشمی افزود: طبق قانون ستاد باید در ۴۶۰ شهرستان و حدود ۹۰۰ شورای امر به معروف در بخش های کل کشور داشته باشیم.در پایان این مراسم از تلاش های دبیر ستاد امر به معروف و مدیران آن با اهدای لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.

 

منبع: ایرنا