|

سرقت فیبر نوریِ اسلامشهر، رباط‌کریم و پرند

خبرها حاکی است که در پی تخریب و سرقت فیبرنوری در محدوده مرکز مخابرات شهید خوشقدم تهران، اینترنت مناطق مذکور نیز با اختلال مواجه شده است.

سرقت فیبر نوریِ اسلامشهر، رباط‌کریم و پرند

به گزارش شبکه شرق، تعدادی از شهروندان، خبر از ایجاد کندی و یا قطعی اینترنت در محدوده مناطق اسلامشهر، رباط‌کریم و پرند دادند.

پیگیری‌‌ها از روابط عمومی مخابرات منطقه تهران حاکی از آن است که در پی تخریب و سرقت فیبرنوری در محدوده مرکز مخابرات شهید خوشقدم تهران، اینترنت مناطق مذکور نیز با اختلال مواجه شده است.

 

در همین رابطه اداره کل روابط عمومی مخابرات منطقه تهران با صدور اعلامیه‌ای، اظهار کرد: در پی تخریب و سرقت فیبر نوری در محدوده مرکز مخابرات شهید خوشقدم تهران، ارتباط تلفنی بخش زیادی از شهروندان محدوده غرب به شرق بزرگراه آیت الله سعیدی، حدفاصل خیابان‌های شکری شمالی و پیروز شمالی قطع و از دسترسی خارج می‌باشد.

شایان ذکر است همکاران معاونت شبکه و بخش‌های فنی اداره کل مخابرات منطقه پنج از ابتدا در محل حاضر و مشغول به کار می باشند، تا ارتباط مشترکین دایر و برقرار شود.

 

منبع: فارس
 
  • گزارش «شرق» از صفحات اینستاگرامی فعالان فرهنگی، نویسندگان و خبرنگاران که بسته می‌شود
  • گزارش میدانی «شرق» از تجمع شبانه هزاران افغانستانی در مقابل سفارت برای احراز هویت
  • باج‌گیری در فضای مجازی؛ چگونه در برابر اخاذی سایبری بی‌دفاع نمانیم
  • روایت آدم‌هایی که به دلیل بالابودن هزینه‌های جلسات مشاوره روان‌شناس و روان‌پزشک، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کنند
  • «شرق» در گفت‌وگو با کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سنگ‌اندازی‌ها برای برگزاری مهم‌ترین فستیوال موسیقی جنوب کشور را بررسی کرد