|

توضیحات آموزش و پرورش درباره واقعیت مجازی در مدارس

با توجه به موضوع واقعیت مجازی (VR) در هر منطقه، یک مدرسه را به عنوان پایگاه به واقعیت مجازی مجهز کرده‌ایم.

توضیحات آموزش و پرورش درباره واقعیت مجازی در مدارس

به گزارش شبکه شرق، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در هر منطقه، یک مدرسه ابتدایی را به عنوان پایگاه به واقعیت مجازی مجهز کرده‌ایم.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: بیشتر توجه‌ ارگان‌ها و خبرنگاران به زیرساخت‌ها و فضاها بوده اما باید بدانیم آموزش و پرورش فقط مدرسه و کلاس درس نیست. به زبانی دیگر نباید فقط به محیط فیزیکی توجه کنیم.

او افزود: در حوزه ابتدایی اتفاقات خوبی افتاده است که یکی از این اتفاقات، آموزش بازی‌محور است. در همین راستا با توجه به موضوع واقعیت مجازی (VR) در هر منطقه یک مدرسه ابتدایی را به عنوان پایگاه به واقعیت مجازی مجهز کرده‌ایم.

او ادامه داد: میانگین نمره کشوری امتحان نهایی استان تهران از میانگین کشور  بالاتر بوده است. همچنین در معاونت پرورشی به اردوی راهیان پیشرفت توجه ویژه شده است. همچنین حدود ۱۰۰۰ اتاق سلامت در مدارس شهرستان‌های تهران مجهز شده است.

او ادامه داد: در سامانه یکپارچه‌سازی، حدود ۴۰۰۰ نفر اعم از مسئولین آموزش و پرورش تا مدیر عضو هستند. در این سامانه تمام مکاتبات الکترونیکی است و مکاتبات کاغذی حذف شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران با بیان این‌که در نهضت سواد آموزی پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم، افزود: رتبه نهضت سوادآموزی شهرستان تهران در  گذشته ۲۴ بوده که امسال به رتبه ۷ نائل شده‌ایم. یکی از کارهای سخت در نهضت سوادآموزی در بحث اتباع است.

بهرامی گفت: سال گذشته کمتر از ۳۰۰۰ نفر از طریق آزمون استخدامی آموزش و پرورش، ماده «۲۸»، جذب آموزش و پرورش بوده‌اند. اما امسال پنج هزار و ۴۲ سهمیه در آزمون استخدامی گرفتیم. همچنین ۶۶۹ نفر در کیفیت بخشی و پنج هزار و ۷۰۰ نفر به طور جمع در آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان این که برخی از املاک سند نداشتند، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰۲ فضای آموزشی که مالکیت و سند نداشت، سندگذاری شده است.

او با اشاره به اینکه ۱۲ ملک آموزش و پرورش در سال جاری مولدسازی شده، افزود: در زمینه مولدسازی ما املاک مازادی که داریم به مدرسه تبدیل می‌کنیم مثلا یک فضای آموزشی در شهرک صنعتی داریم که نزدیک‌ترین منزل مسکونی به آن ۲۱ کیلومتر فاصله دارد. در این زمان ما این فضا را فروخته مبلغ آن را به سازمان نوسازی داده و این سازمان به ما مدرسه تحویل می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ادامه داد: امسال سازمان نوسازی مدارس حدود ۷۳ مدرسه جدید به ما ارائه داده است. همچنین سازمان نوسازی در نظر دارد سال تحصیلی آینده از ۱۰۹ پروژه مدرسه سازی بهره برداری کند. به عنوان سرانه آموزشی در ابتدای کار ۳.۸ متر مربع بوده اما امروزه به ۴.۷ رسیده  که ۹ دهم متر مربع رشد داشته و میانگین کشور به بالای ۵ درصد رسیده است.

او ادامه داد: از یک میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۰ دانش‌آموز که از این تعداد ۱۱۰ هزار دانش آموز اتباع هستند، ۹۷۲ هزار و ۶۵۶ دانش‌آموز در مدارس دولتی شهرستان تهران و حدود ۱۱ درصد دانش‌آموزان در مدارس غیردولتی در حال تحصیل هستند. تراکم میانگین ۳۱/۸۴ است که باید۲۶ درصد باشد.

بهرامی با بیان این‌که در ابتدای سال تحصیلی در توزیع شیر به دلیل عدم اطلاع کارخانه‌های تولید شیر دچار مشکلاتی شدیم تصریح کرد: حدود ۶۰۰ دانش آموزش ابتدایی در حال تحصیل هستند که باید به این تعداد در دو نوبت شیر توزیع شود. در مجموع به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار پاکت شیر نیازمند هستیم و در همین راستا با دو شرکت قرار داد بستیم.

او افزود: حدود هشت درصد توسعه سنواتی در حوزه هنرستان فنی و حرفه‌ای و کار و دانش داشته‌ایم؛ امکانی که در دو سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان این که سال گذشته سالن‌های ورزشی را به وسایل ورزشی همچون راکت توپ و مجهز کرده‌ایم؛ اظهار کرد: امسال در نظر داریم مدارس را علاوه بر وسایل به سالن‌های ورزشی نیز مجهز کنیم. حدود ۵۳ هزار و ۹۸۵ نفر حقوق بگیر داریم که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر طرح خدماتی هستند و تعدادی نیز دانشجو معلم هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها