هشدار و خبر مهم درباره انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۳
دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور منتشر شده است و داوطلبان مجاز میتوانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
به گزارش شبکه شرق، مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ اعلام شد.
اینفوگرافیک مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر شد. داوطلبان مجاز میتوانند از فردا «چهارشنبه، ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ » نسبت به انتخاب ۱۵۰ کدرشته محل اقدام کنند.
سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اینفوگرافیک مراحل انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، در دو نوبت اردیبهشت ماه و تیرماه سال ۱۴۰۳، با حضور یک میلیون و ۱۸۰ هزار و ۶۰۱ نفر برگزار شد.
نتیجه اولیه آزمون به همراه کارنامه ملاک انتخاب رشته جمعه «۹ شهریورماه» منتشر شد و یک میلیون و ۳۰ هزار و ۵۱۵ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.
دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان روز یکشنبه «۱۱ شهریورماه» در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور منتشر شده است و داوطلبان مجاز میتوانند از ۱۴ تا ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
پیشبینی میشود نتایج نهایی پس از پایان مراحل انتخاب رشته و برگزاری سایر فرآیندهای رشتههای نیمه متمرکز، در مهرماه ۱۴۰۳ اعلام شود.
مراحل انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳
«انتخاب رشته کنکور سراسری» ترفند مجرمان سایبری
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتای فراجا از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر انتخاب رشته و قبولی تضمینی در دانشگاه، کلاهبرداری میکرد.
سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتای فراجا گفت: «همزمان با اعلام نتایج کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ و مهلت تعیینشده در خصوص انتخاب رشته دانشگاهی تبلیغات متعددی در فضای مجازی مبنی بر ارائه مشاورههای تحصیلی توسط موسسات مجاز و صاحب اعتبار در جریان است.»
این مقام مسئول ادامه داد: «بر اساس تقویم عملیاتی این پلیس مبنی بر پیشبینی تحرکات مجرمان سایبری، بر اساس رصدهای پیشدستانه در فضای مجازی توسط کار گروههای عملیاتی ویژه، فردی با هویت معلوم که با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی عمدتاً شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای غیربومی مدعی، قبولی داوطلبان با هر میزان نمره و امتیاز کسب شده در دانشگاههای معتبر بود، شناسایی و دستگیر شد.»
او افزود: «این فرد شیاد، با سوءاستفاده از نام اشخاص حقیقی، حقوقی و موسسات مجاز و انتصاب خود به صورت جعلی به سازمان سنجش؛ با فریب متقاضیان مترصد کلاهبرداری از طعمههای خود بود که با حکم قضائی دستگیر شد، بر اساس تحقیقات انجام شده؛ مشخص شد آخرین مدرک تحصیلی این متهم صرفاً دیپلم بوده و هیچ گونه تخصصی در حوزه انتخاب رشتههای دانشگاهی نداشته و این اقدام او، صرفاً به قصد کلاهبرداری بوده است.»
سرهنگ رامین پاشایی در ادامه به داوطلبان مجاز انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ توصیه کرد: «به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند و در صورت نیاز به مشاوره صرفاً از طریق موسسات قانونی و مجاز و صاحب اعتبار اقدام کنند.»
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتای فراجا با اشاره به اینکه افراد متقاضی باید جهت کسب اطلاعات دقیق تنها از سایت «sanjesh.org» استفاده کنند، تاکید کرد: «عموم مردم میتوانند در صورت مشاهده موارد مجرمانه و مشکوک موارد را از طریق سرشماره «۰۹۶۳۸۰» با پلیس فتا سراسر کشور در میان بگذارند.»