|

آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور قدیم کرمان - ماهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قدیم کرمان - ماهان، اعلام کرد که با پیگیری وزیر بهداشت و حضور تیم‌های تخصصی پزشکی، بخش عمده‌ای از مصدومان این حادثه ترخیص شده‌اند و وضعیت سایر بیماران نیز مناسب و تحت کنترل است.

آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور قدیم کرمان - ماهان

به گزارش شرق، مرتضی هاشمیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در تشریح اقدامات درمانی صورت‌گرفته اظهار داشت که بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیم پزشکی بیمارستان شهید باهنر کرمان، متشکل از متخصصان جراحی، ارتوپدی، جراحی اعصاب، فک و صورت، بیهوشی، طب اورژانس و رادیولوژی، در بیمارستان حضور یافته و روند درمانی مصدومان را به سرعت آغاز کردند.

وی با اشاره به انجام اقدامات تشخیصی اولیه، از جمله تصویربرداری‌های پزشکی برای برخی از مصدومان، افزود: ۳۵ مصدوم این حادثه در بیمارستان‌های کرمان پذیرش شدند که تا صبح امروز ۱۹ بهمن‌ماه، ۲۱ نفر از آنان ترخیص شده‌اند. همچنین ۸ تا ۹ نفر دیگر تا ظهر امروز مرخص خواهند شد و به‌جز ۳ یا ۴ نفر که نیاز به جراحی سرپایی دارند، سایر مصدومان نیز تا عصر امروز مرخص می‌شوند.

هاشمیان با بیان اینکه وضعیت مصدومان بستری‌شده مناسب و تحت کنترل است، تأکید کرد که چندین عمل جراحی سرپایی نیز برای برخی از مصدومان انجام شده و بیمارستان‌های کرمان، به‌ویژه بیمارستان شهید باهنر، آماده ارائه خدمات درمانی تکمیلی به مصدومان این حادثه هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از پیگیری‌های وزارت بهداشت و تلاش کادر درمانی برای رسیدگی سریع و دقیق به مجروحان این حادثه قدردانی کرد و اطمینان داد که تمامی مصدومان تا پایان امروز تحت نظارت کامل پزشکی قرار خواهند گرفت و ترخیص افراد بر اساس ارزیابی‌های دقیق پزشکی انجام می‌شود.