|

تصویب بسته حمایتی مستاجران تا دو ماه آینده

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که بسته حمایتی مستاجران تا دو ماه آینده در شورای عالی مسکن تصویب خواهد شد.

تصویب بسته حمایتی مستاجران تا دو ماه آینده

به گزارش گروه رسانه ای شرق، فرزانه صادق درباره وضعیت متقاضیان نهضت ملی مسکن اظهار داشت که آورده خانوارهای دهک‌های یک تا سه قابل پیش‌بینی نیست، زیرا بسیاری از آن‌ها توانایی تأمین این آورده را ندارند. او تأکید کرد که برنامه دولت برای این دهک‌ها اجرای طرح اجاره به شرط تملیک است، به این معنا که مبلغ اجاره به‌عنوان اقساط تسهیلات و آورده متقاضی محسوب خواهد شد.

با توجه به تورم موجود، قیمت قطعی برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان مشخص نشده است. او همچنین اشاره کرد که در دولت چهاردهم تاکنون چهل هزار واحد مسکن نهضت ملی از تسهیلات دولتی بهره‌مند شده‌اند، در حالی که پیش از این دولت، سیصد و هفتاد هزار واحد این وام را دریافت کرده بودند. همچنین تاکنون سه هزار و ششصد هکتار زمین برای اجرای طرح‌های مسکونی واگذار شده است و علاوه بر آن، چهل هزار واحد مسکن در قالب طرح جوانی جمعیت و چهل هزار واحد برای مسکن محرومان تأمین زمین شده است.

وی افزود که در بهار سال آینده پنجاه هزار واحد مسکونی حمایتی در مناطق شهری و روستایی با تمام خدمات تکمیلی افتتاح و به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.

در رابطه با بازار اجاره و حمایت از مستاجران، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که بسته‌ای در این زمینه تدوین شده که تا دو ماه آینده در شورای عالی مسکن تصویب خواهد شد. این بسته شامل تسهیلات کمک‌ودیعه مسکن برای مستاجران کم‌درآمد، افزایش عرضه مسکن و توسعه مسکن اجاره‌ای با ارائه تسهیلات ساخت برای واحدهای نیمه‌تمام، تسریع در تکمیل طرح‌های حمایتی مسکن و همچنین ایجاد و توسعه مسکن استیجاری توسط بخش غیردولتی و شهرداری‌ها خواهد بود.

او تأکید کرد که دولت با اجرای این بسته حمایتی درصدد کاهش فشار بر مستاجران و کنترل بازار اجاره مسکن است.