|

امداد بیش از ۲ هزار نفر در جاده‌های برفگیر

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با توجه به شرایط جوی ناپایدار ۱۷ استان کشور، از امدادرسانی به بیش از ۲۲۰۰ نفر در جاده‌های برفگیر کشور خبر داد.

امداد بیش از ۲ هزار نفر در جاده‌های برفگیر

به گزارش گروه رسانه ای شرق، مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال‌احمر به ارائه گزارش خدمات امدادی در حوادث ناشی از مخاطرات جوی از دوم اسفند تا ساعت ۹ صبح امروز، ششم اسفندماه، پرداخت و گفت: در این بازه زمانی ۱۷ استان، شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، زنجان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، لرستان، گلستان، مازندران و همدان، نیاز به دریافت خدمات امدادی داشتند.

وی ادامه داد: در این مدت زمان، امدادگران جمعیت هلال‌احمر به ۲۲۶۵ نفر امدادرسانی کردند.

خالدی افزود: در این بازه زمانی ۶۶۳ خودرو (۲۰۹۳ نفر) نیاز به رهاسازی از برف پیدا کردند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با بیان این که ۱۳۹ نفر توسط امدادگران به مناطق امن منتقل شدند، گفت: یک مادر باردار (در استان آذربایجان غربی) و یک مصدوم (در استان زنجان) نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: به دلیل شرایط جوی ناپایدار، ۲۶۳ نفر از هموطنان نیاز به دریافت اقلام امدادی داشتند.

به گزارش روابط عمومی هلال احمر، خالدی افزود: ۱۳۲ تیم امدادی شامل ۴۲۱ نفر نیروی عملیاتی در عملیات حوادث جوی در این مدت حضور داشتند.

 

منبع: ایسنا
 
  • گزارش میدانی «شرق» از تجمع شبانه هزاران افغانستانی در مقابل سفارت برای احراز هویت
  • گزارش «شرق» از صفحات اینستاگرامی فعالان فرهنگی، نویسندگان و خبرنگاران که بسته می‌شود
  • باج‌گیری در فضای مجازی؛ چگونه در برابر اخاذی سایبری بی‌دفاع نمانیم
  • «شرق» در گفت‌وگو با کارشناسان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سنگ‌اندازی‌ها برای برگزاری مهم‌ترین فستیوال موسیقی جنوب کشور را بررسی کرد
  • روایت آدم‌هایی که به دلیل بالابودن هزینه‌های جلسات مشاوره روان‌شناس و روان‌پزشک، درمان را نیمه‌کاره رها می‌کنند