|

خشن‌ها به مرخصی نمی‌روند

رییس پلیس آگاهی پایتخت اعلام کرد: مرخصی برای سارقان و مجرمان خشن منتفی است و به این افراد در طول سال مرخصی داده نمی‌شود.

خشن‌ها به مرخصی نمی‌روند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ سردار علی ولی‌پور گودرزی روز شنبه با اشاره به تعامل خوب پلیس با دستگاه قضایی گفت: با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، اعطای مرخصی به سارقان و مجرمان خشن در طول سال منتفی شده است.

وی افزود: افراد دارای سابقه کیفری و مرتکبین جرایم خاص، پس از صدور کیفرخواست و رای دادگاه تا تحمل کیفر خود از زندان آزاد نمی‌شوند.

سردار ولی‌پور گودرزی تاکید کرد: در جلسات مشترک با مسوولان قضایی تصمیم گرفته شده برای مجرمان سابقه‌دار و کسانی که جرم را تکرار می‌کنند، اشد مجازات قانونی اعمال شود تا بازدارندگی لازم ایجاد شده و از بازگشت مجدد آنان به چرخه جرم جلوگیری شود.

وی یادآور شد: این روند با جدیت دنبال می‌شود و بخشی از کاهش وقوع جرایم در پایتخت، حاصل همین رویکرد قاطع است.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین با اشاره به همکاری موثر قوه قضاییه، پلیس و اشراف اطلاعاتی نهادهای امنیتی در کنترل جرم، گفت: ما صرفاً به دنبال آمار و ارقام نیستیم؛ مهم این است که مردم به‌طور ملموس احساس امنیت کرده و حس کنند که سرقت و جرایم کاهش یافته‌اند؛ بر همین اساس، آمارها نیز این احساس را تأیید می‌کنند.

وی اضافه کرد: تماس‌های مردمی با سامانه ۱۱۰ پلیس در حوزه سرقت نسبت به گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته و مجموع سرقت‌ها نیز با کاهش ۱۹ درصدی همراه بوده است.

منبع: ایرنا