|

۱.۲ میلیون بلیت برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر فروخته شد

برگزارکنندگان جام جهانی ۲۰۲۲ اعلام کردند که بیش از ۱.۲ میلیون بلیت برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر فروخته شده است.

۱.۲ میلیون بلیت برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر فروخته شد

تاکنون بیش از یک میلیون بلیت بازیهای جام جهانی به هواداران فروخته شده است.

به گزارش استار، برگزارکنندگان جام جهانی ۲۰۲۲  اعلام کردند که بیش از ۱.۲ میلیون بلیت برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر فروخته شده است. فرصت بعدی برای خرید بلیت جام جهانی بر اساس اولویت اول خواهد بود، اما تاریخ آن هنوز اعلام نشده است.

۲۳.۵ میلیون درخواست بلیت بازیهای جام جهانی به سایت فیفا ارائه شد که بیشترین تعداد درخواست ها از آرژانتین، برزیل، انگلیس، فرانسه، مکزیک، قطر، عربستان سعودی و ایالات متحده بود. حسن الثوادی، دبیرکل کمیته عالی تحویل و میراث قطر  گفت: من فکر می کنم حدود ۱.۲ میلیون بلیط خریداری شده است. بنابراین مردم واقعاً برای جام جهانی هیجان‌زده هستند.

وی گفت که در مجموع دو میلیون بلیت در طول مسابقات ۲۸ روزه  در دسترس خواهد بود. فرصت بعدی برای خرید بلیت جام جهانی بر اساس اولویت اول خواهد بود، اما هنوز تاریخ آن اعلام نشده است.

مسابقات مقدماتی جام جهانی اکنون به پایان رسیده است و تمام ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی مشخص شدند.

قطر امیدوار است در طول جام جهانی ۱.۲ میلیون بازدید کننده جذب کند که تقریباً نیمی از جمعیت این کشور است.

الثوادی روز چهارشنبه در مجمع اقتصادی قطر که توسط بلومبرگ سازماندهی شده بود، گفت: برگزارکنندگان در تلاش هستند تا از گرانی قیمت جلوگیری کنند. این مسابقات باید مقرون به صرفه و قابل دسترس برای همه طرفداران باشد.

البته مهمترین مشکل برای سران قطری اقامت هواداران در این کشور در طول جام جهانی است. قطر کمتر از ۳۰ هزار اتاق هتل دارد و طبق آخرین برآوردها، ۸۰ درصد این اتاق‌ها در حال حاضر به مهمانان فیفا اختصاص داده شده است. پیش‌تر نیز اعلام شده بود که برگزارکنندگان جام جهانی قصد دارند ۱۰۰۰ "چادر سبک" را در صحرا برای طرفداران جام جهانی فوتبال برپا کنند تا در طول جام جهانی از آن‌ها استفاده کنند. 

رسانه های خارجی به ویژه انگلیسی ها انتقادهای زیادی از رعایت نکردن حقوق کارگران توسط قطری ها داشته اند. در این بین، گزارشی ادعا کرده از زمانی که قطر در سال ۲۰۱۰ به عنوان میزبان جام جهانی انتخاب شده است تاکنون ۱۲۰۰ کارگر مهاجر با ملیت‌های هندی و نپالی جان خود را از دست داده‌اند.

 

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها