|

ترکیه ۲ پایگاه نظامی در سوریه احداث می‌کند

یک خبرگزاری غربی به بررسی ساخت دو پایگاه نظامی جدید ترکیه در سوریه پرداخته و به حق دفاع ترکیه از حریم هوایی سوریه در صورت وقوع حمله و همچنین آموزش نیروهای نظامی اشاره کرده است.

ترکیه ۲ پایگاه نظامی در سوریه احداث می‌کند

به گزارش شرق ؛ خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه سوری اعلام کرد که یکی از اصلی ترین موضوعات گفتگوی ابومحمد الجولانی سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، ایجاد دو پایگاه ترکیه در منطقه صحرایی مرکز سوریه خواهد بود.

براین اساس، در جریان سفر الجولانی به ترکیه که قرار است امروز انجام شود، وی با اردوغان در ارتباط با آموزش نظامیان سوری توسط ارتش ترکیه و پایگاه‌های جدید ارتش ترکیه در سوریه گفتگو می‌کند.

منابع سوری مدعی شدند در صورت توافق دو طرف در جریان این گفتگوها ترکیه اجازه پیدا می‌کند در صورت هرگونه حمله، از حریم هوایی سوریه دفاع کند!

رویترز در ادامه عنوان کرده است که آنکارا به دنبال ایجاد پایگاه‌هایی در سوریه است که به عنوان پیامی برای نیروهای کرد در شمال شرق این کشور محسوب شود.

منبع: مهر