|

تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ خسارت پرداخت شده ناشی از حوادث طبیعی در کشور

صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان از پرداخت 15500خسارت به واحدهای مسکونی آسیب دیده در کشور به مبلغ ۲۵۰۰ میلیارد ریال طی دوسال اخیر، خبر داد.

تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ خسارت پرداخت شده ناشی از حوادث طبیعی در کشور

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، روز شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۲ جمع کل پرداختی‌های حوادث ناشی از سیل، زلزله، طوفان، سنگینی برف، ریزش کوه، دریا لرزه (سونامی)، صاعقه، رانش زمین که تاکنون توسط استانداری‌های ۱۹ استان کشور در سامانه صندوق به ثبت رسیده‌اند را اعلام کرد.

در جزییات این حوادث بیشترین تعداد و میزان خسارات مربوط به سیل و پس از آن زلزله گزارش شده است. طبق قانون تشکیل صندوق، خسارات مستقیما به مالکین واحدهای مسکونی خسارت دیده واریز می‌شود. حق بیمه مشترکین صندوق در سال ۱۴۰۲ سالانه ۱۰۰ هزارتومان است که ۲۴ هزارتومان آن به صورت ماهانه ۲ هزارتومان توسط شرکت توانیر، بر روی قبوض برق ساختمان‌های دارای انشعاب قانونی برق، دریافت شده و مابقی آن را دولت پرداخت می‌کند.

طبق پینشهاد صندوق و در صورت تصویب مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۳، سقف پرداخت خسارات در سال آینده با افزایش ۳۰۰ درصدی مواجه خواهد بود.

صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان انتهای در سال ۱۳۹۹ با هدف کاهش بار مالی خسارات ناشی از حوادث طبیعی بر روی ساختمان‌های مسکونی تشکیل شد و تاکنون در مجموع بخشی از خسارات ۴۳ حادثه طبیعی در کل کشور را پوشش داده است.