۸۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان تهران زنان سرپرست خانوار هستند
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: ۸۰ درصد از مددجویان تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند و ۸۰ درصد از این زنان هم جوان هستند.
![۸۰ درصد مددجویان کمیته امداد استان تهران زنان سرپرست خانوار هستند](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/t03qroC32zhI/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKJ7WK70JnbgWw9SJIiqxDSQ,,/%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1.jpg)
![روزنامه شرق](/images/Logo-newspaper.jpg)
ایرنا: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران گفت: ۸۰ درصد از مددجویان تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند و ۸۰ درصد از این زنان هم جوان هستند.
سیدابوالفضل پرپنچی افزود: زنان سرپرست خانوار از دهکهای یک تا سه تحت حمایت کمیته امداد قرار میگیرند و از دهکهای سه تا پنج نیز کمکهای موردی دریافت میکنند.
زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد، شامل زنانی میشوند که همسرشان فوت کرده، همسران ازکارافتاده دارند، همسران بیمار ناتوان دارند و زنان دارای همسر زندانی هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران درباره حمایتهای این نهاد از زنان سرپرست خانوار افزود: بسته به شرایط خانواری زن سرپرست، حمایتهایی شامل وامهای اشتغال و تهیه و اجاره مسکن و همچنین حمایت از فرزندان مانند تحصیل آنها، ازدواج و تهیه جهیزیه انجام میشود و علاوهبراین، در بخش درمان نیز کمکهایی در اختیار این خانوادهها قرار میگیرد.
پرپنجی با بیان اینکه یکی از بزرگترین چالشهای زنان سرپرست خانوار موضوع اشتغال است، تأکید کرد: این زنان معمولا با مشکلات زیادی برای یافتن شغل مناسب روبهرو هستند. سطح پایین تحصیلات و مهارتهای حرفهای در کنار محدودیتهای اجتماعی و فرهنگی باعث میشود بسیاری از زنان سرپرست خانوار نتوانند به فرصتهای شغلی با درآمد بالا دسترسی پیدا کنند و در این شرایط، آنان مجبور به پذیرش مشاغل کمدرآمد، غیررسمی و بدون امنیت شغلی هستند.
بسیاری از این زنان در مشاغلی مانند کارگری، قالیبافی، خیاطی، فروشندگی و دستفروشی فعالیت میکنند که این نوع مشاغل اغلب دارای شرایط کاری سخت، حقوق پایین و بدون مزایای بیمهای و حمایتی است.
همچنین زنان سرپرست خانوار به دلیل مسئولیتهای خانوادگی و نگهداری از فرزندان، فرصت و زمان کافی برای پیشرفت شغلی و بهبود وضعیت اقتصادی خود ندارند؛ بنابراین در بسیاری از موارد، این زنان در چرخه فقر و بیکاری قرار میگیرند.