رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی:
یک سوم افراد جامعه بیاختیاری ادرار را تجربه میکنند
رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی عنوان کرد که با اذعان به اینکه یک سوم افراد جامعه بیاختیاری ادرار را تجربه میکنند، بیان کرد که باید برای شرمزدایی در استفاده از پوشینههای بزرگسال تا تکمیل بهبود بیماران، فرهنگسازی شود.
محمدرضا نوروزی، رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی و مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه برگزاری این کنگره در دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دستگاه ادراری و تناسلی جزو کشندهترین سرطانها است و جمعیت زیادی را دچار میکند، افزود: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضهای میشود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است، زیرا با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف میشود.
وی همچنین از زایمانهای مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بیاختیاری ادرار در زنان نام برد و گفت: برای مدیریت بیاختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.
نوروزی ادامهداد: زنان بعد از یائسگی بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند، زیرا با افزایش سن کنترل عضلات و توانایی در کنترل ادرار ضعیفتر شده و اگر ورزشهای لازم را بعد از زایمان انجام ندهند بیشتر دچار بیاختیاری ادرار میشوند.
وی تصریح کرد: برای درمان این بیماری بر اساس تشخیص پزشک، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات لگن، جراحی و ابزارهای مختلف انجام میشود.
رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بیاختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی برای استفاده از پوشینه تا درمان قطعی بیماری، گفت: اورولوژی رشتهای است که مردم در بیماریهای آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراکگذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود.
وی از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایعترین بیماریهای مردان یاد کرد و گفت: این بیماری دومین سرطان شایع در مردان است و بیماران هزینه زیادی را در طول درمان پرداخت میکنند.
نوروزی تاکید کرد: نگاه درمانی بهمنظور ایجاد امنیت خاطر برای کسانی که دچار بیماری شدهاند بسیار ضروری است، زیرا بیماریهای سرطان نیاز به درمانهای پیچیده دارد و بیمار را از نظر جسمی و هزینههای درمانی ناتوان خواهد کرد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اکنون همه جوامع نگاه پیشگیرانه به سلامت را در برنامههای کلان بهداشتی خود لحاظ کردهاند و ما نیز در این کنگره در این زمینه برنامههای پیشگیرانهای را ارائه خواهیم داد.
در این کنگره، طلا سپهرنیا، مدیر مدیکال مارکتینگ ایزیلایف نیز گفت: در حال حاضر سن بیاختیاری ادراری به ۴۹ سال رسیده و با توجه به زمان طولانی رسیدن بیماران به درمان قطعی، استفاده از پوشینه بزرگسال میتواند مشکلات آنها را در جامعه برطرف کند.
وی اظهار داشت: پوشینه در واقع لباس زیر بهداشتی یکبار مصرف بوده و میتواند به شرمزدایی بیمار دچار بیاختیاری ادرار در جامعه کمک کند.
محمد علی زرگر، رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: این کنگره با هدف ارتقای دانش پزشکان و ارائه تازههای علمی رشته اورولوژی ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت برگزار و محورهای مورد نظر شامل ناباروری و اختلالات جنسی، اورولوژی اطفال، زنان، لاپاراسکوپی و غیره است.
وی بیانداشت: این کنگره برای اورولوژیستها دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی نیز در حاشیه کنگره برگزار شده است.