معاون اول رئیسجمهوری:
با خطر از دستدادن نسل جوان روبهرو هستیم/ نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد
معاون اول رئیسجمهوری گفت: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانوادههای ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزندآوری ترغیب شوند نادرست است.
به گزارش شبکه شرق، مخبر با یادآوری اینکه در سالهای گذشته بدلیل اتخاذ برخی سیاستهای نادرست با خطر از دستدادن نسل جوان روبهرو هستیم، گفت: کشورهای پیشرفته از موضوع جوانی جمعیت غافل و دچار گرفتاریهای اساسی شدهاند، اگر در برهه کنونی توجه اساسی به جوانی جمعیت نکنیم، ما نیز در سالهای آینده دچار مشکلات اساسی خواهیم شد.
معاون اول رئیسجمهوری گفت: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانوادههای ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزندآوری ترغیب شوند نادرست است.
محمد مخبر در نخستین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت با تاکید بر بکارگیری ظرفیتهای فرهنگی، سیاستگذاری، قانونگذاری و اجرایی برای اجرای قانون جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری در کشور تصریح کرد: افزایش ازدواج و فرزندآوری و جوانی جمعیت تنها به یک جریان خاص و بخش دولتی مربوط نمیشود و باید تمام ارکان کشور پای کار بیایند تا در سالهای آینده بتوانیم همانند گذشته به جوانان و نسل جوان در راه توسعه و پیشرفت کشور افتخار کنیم.
وی با اشاره به سخنان آسیبشناسانه یکی از اعضای حاضر در این مراسم اظهار کرد: باید با بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق علمی و برنامهریزی، همکاری و همفکری دولت و مجلس گام بلندی در راستای رفع مشکلات خانوادههای دارای چند فرزند برداشته شود.
معاون اول رئیسجمهوری با بیان اینکه در دوران قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نسل جوان در همه عرصهها حضور داشته، گفت: نهضت اسلامی با حضور جوانان شکوفا و انقلاب اسلامی با نسل جوان پیروز شد و در تمام فتنهها و حوادث پس از پیروزی انقلاب نیز این جوانان بودند که سینه سپر کردند و فرمانبردار آگاه و بصیر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی شدند.
در دوران دفاع مقدس نیز از سرباز پیاده تا فرماندهان جنگ بیشتر از نسل جوان بودند و پیروزی در جنگ علیه دشمن بعثی نه با سلاحهای جنگی بلکه با حضور رزمندگان و جوانان خالص و مومن محقق شد. در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جوانان لشکر حزبالله امام و رهبری بودند.
مخبر با یادآوری اینکه در سالهای گذشته بدلیل اتخاذ برخی سیاستهای نادرست با خطر از دستدادن نسل جوان روبهرو هستیم، گفت: کشورهای پیشرفته از موضوع جوانی جمعیت غافل و دچار گرفتاریهای اساسی شدهاند، اگر در برهه کنونی توجه اساسی به جوانی جمعیت نکنیم، ما نیز در سالهای آینده دچار مشکلات اساسی خواهیم شد. بنابراین باید با تمام امکانات نرمافزاری و سختافزاری بحث جوانی جمعیت را دنبال کرد.
وی با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد اقتصادی تشکیل خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت، اظهار کرد: نباید از مسکن، معیشت و مسائل رفاهی در امر فرزندآوری غافل شد و این توقع که خانوادههای ایرانی بدون توجه به این مسائل به فرزندآوری ترغیب شوند نادرست است. در این زمینه امکانات و ظرفیتهای قانونی لازم وجود دارد. باید قانون جوانی جمعیت و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری که بعضاً بر زمین مانده است هر چه سریعتر اجرایی شود.