فرهیختگان نوشت:
از بین اعضای ۴۵ نفره کمیسیون تلفیق فقط ۳ نفر اقتصاد خواندهاند
بررسی وضعیت رشتههای تحصیلی 45 عضو کمیسیون تلفیق نشان میدهد از 45 عضو کمیسیون تلفیق، 12 نفر از اعضا دارای مدرک در رشتههای مدیریت (سهم 26.7 درصدی) هستند.
به گزارش شبکه شرق، این روزنامه در ادامه نوشت: بسیاری از کارشناسان معتقدند با توجه به اینکه تغییرات مهمی در کمیسیون تلفیق برای لایحه بودجه سالانه اتفاق میافتد، فهم تبعات و آثاری همچون تشدید کسری بودجه، تبعات اقتصاد کلان تغییرات بودجه، ذینفعان و برندگان و بازندگان بودجه، تبعات تغییرات حجم یارانههای آشکار و پنهان در بودجه و دیگر مسائلی که بسیار پیچیده بوده و نیازمند درک و تحلیل از جنس تخصصهای حسابداری اقتصادی بوده، ضروری است تعداد متخصصان علوم اقتصادی و حسابداری بیش از سایر متخصصان باشد.
3 اقتصادخوان در لیست کمیسیون تلفیق
بررسی وضعیت رشتههای تحصیلی 45 عضو کمیسیون تلفیق نشان میدهد از 45 عضو کمیسیون تلفیق، 12 نفر از اعضا دارای مدرک در رشتههای مدیریت (سهم 26.7 درصدی) هستند. شش نفر در رشتههای علوم پایه (فیزیک، ریاضی و شیمی) با سهم 13.3 درصدی، شش نفر در رشتههای الهیات با سهم 13.3 درصدی، 5 نفر دارای مدرک حقوق با سهم 11 درصدی، چهار نفر علوم سیاسی با سهم نزدیک به 9 درصدی، سه نفر پزشکی (سهم 6.7 درصدی)، سه نفر اقتصاد (سهم 6.7 درصدی)، دو نفر صنایع (سهم 4.4 درصدی)، دو نفر انرژی (سهم 4.4 درصدی)، یک نفر در رشته عمران با سهم 2.2 درصدی و یک1 نفر دیگر نیز در رشته ادبیات با سهم 2.2 درصدی فارغالتحصیل شده است.
مقصود این نیست که همه اعضای کمیسیون تلفیق باید اقتصادخوانده باشند؛ چراکه لایحه بودجه شامل مسائل، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی، زیستمحیطی، فرهنگی، حقوقی و قضایی و فقهی و سایر ابعاد بوده و نیازمند متخصصان رشتههای مختلف است. بااینحال بهنظر میرسد با توجه به ابعاد حسابداری و ماهیت اقتصادی و حسابداری بودجه، سهم اقتصاددانان و رشتههای نزدیک به آن ازجمله حسابداری و برخی گرایشهای مدیریت بیش از سایر رشتهها باشد.