|

اظهارات جمیله علم‌الهدی درباره حجاب و اعتراضات پاییز ۱۴۰۱

همسر ابراهیم رئیسی با تاکید بر لزوم «زنده نگه داشتن ارزش‌های سنتی در جامعه» گفت: فساد اخلاقی و فسق می‌تواند نسل بشر را زودتر از بمب اتم نابود کند.

اظهارات جمیله علم‌الهدی درباره حجاب و اعتراضات پاییز ۱۴۰۱

به گزارش شبکه شرق، جمیله علم‌الهدی، همسر سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز پیرامون جامعه ایران و موضوعات بین‌المللی اظهار کرد: من یک معلم هستم و بر نظریه‌های فلسفی تمرکز دارم. من مدت زیادی است که این کار را انجام می‌دهم، اما اکنون به نظر می‌رسد که به طور اتفاقی یک پلتفرم دارم و فعالیت‌هایم قابل مشاهده است.

وی که به تازگی نامه‌ای خطاب به همسران سران کشورهای اروپایی نوشته و در آن خواستار حمایت و فشار آنها برای پایان دادن به جنگ غزه شده است در ادامه تاکید کرد که او نیز همچون سایر زوج‌ها تاکنون هیچ کاری را بدون مشورت با همسرش انجام نداده است.

جمیله علم‌الهدی در پاسخ به این سوال که «آیا ایران باید قانون حجاب را حفظ کند؟» گفت که مشکل در آیین مد و مصرف‌گرایی است، نه پوشش اسلامی.

وی تاکید کرد که حجاب نباید به عنوان اسلحه‌ای برای کسانی که می‌خواهند دشمنی خود را با جمهوری اسلامی نشان دهند، استفاده شود.

همسر رئیس‌جمهور تصریح کرد: فلسفه حجاب این است؛ زنان باید جامعه را به سوی تعالی هدایت کنند. جمهوری اسلامی از مسیری حمایت می‌کند که هر چیزی را که منجر به اغوا می‌شود، محدود می‌کند و از هر چیزی که به رشد جامعه کمک می‌کند، حمایت می‌کند.

علم‌الهدی با اشاره به حوادث سال گذشته در ایران تاکید کرد که این «اغتشاشات» از خارج از کشور رهبری می‌شده است و افزود: کسانی که به خیابان‌ها آمدند با گوشی‌های هوشمندشان آمدند، در حالی‌که [از جای دیگر] هدایت می‌شدند که کجا بروند و چه کسی را بزنند.

همسر رئیس‌جمهوری ایران همچنین درباره رویکرد خانواده‌اش به تحصیل و فعالیت‌های اجتماعی او خاطر نشان کرد: این یک فرض اشتباه است که فکر کنیم روحانیون با تحصیل دختران خود مخالف هستند. برای کسانی که سبک زندگی غربی را پذیرفته‌اند یا آرزوی آن را دارند، بهای استقلال آنها تنزل بخشیدن به زنانگی‌شان به یکی از جذابیت‌های سطحی بوده است.

او تاکید کرد که زنده نگه داشتن ارزش‌های سنتی، مانند زندگی اخلاقی یک ضرورت است، چراکه به‌ویژه جهان در یک «پیچ تاریخی» قرار داشته است. فقدان اخلاق منجر به نابودی محیط زیست، فرهنگ، تمدن و بشریت خواهد شد. فساد اخلاقی و فسق می‌تواند نسل بشر را زودتر از بمب اتم نابود کند.

 

منبع: ايسنا