|

فرانسه:

برای جلوگیری از تشدید تنش به ائتلاف علیه حوثی‌ها نپیوستیم

رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه در سخنانی گفت که این کشور با هدف جلوگیری از تشدید تنش، وارد ائتلاف علیه جنبش انصارالله نشده است.

 برای جلوگیری از تشدید تنش به ائتلاف علیه حوثی‌ها نپیوستیم

به گزارش شبکه شرق، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه گفت که این کشور تمامی تلاش‌ها برای آزادی اُسرا در غزه را تایید می‌کند.

وی در ادامه سخنانش گفت: «با طرف مصری برای خارج کردن مجروحان غزه به خارج و رساندن کمک‌ها به باریکه غزه همکاری کردیم».

رئیس جمهور فرانسه اضافه کرد: «با قطری‌ها نیز برای وارد کردن دارو به نوار غزه همکاری داریم»

ماکرون در ادامه سخنانش گفت: «فرانسه از راه حل دو دولت برای پایان دادن به درگیری‌ها در نوار غزه حمایت می کند».

وی اضافه کرد: «تصمیم گرفتیم برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها از پیوستن به ائتلاف علیه حوثی‌ها خودداری کنیم».

این در حالی است که وزارت امور خارجه قطر شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که با میانجی‌گری توانسته به توافقی میان اسرائیل و حماس برای وارد شدن دارو و کمک‌های بشردوستانه به غزه دست پیدا کند.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه قطر، این توافق شامل وارد شدن دارو و کمک برای غیرنظامیان در مقابل رسیدن داروی مورد نیاز اُسرای اسرائیلی در غزه می‌شود.

دیروز نیز «بشر الخصاونه» نخست وزیر اردن گفته بود:  «کمک‌هایی که در حال حاضر وارد غزه می‌شود، کمتر از 10 درصد از نیاز ساکنان این باریکه را تامین می‌کند».

با گذشت 102 روز از آغاز جنگ، شمار شهدای فلسطینی به بیش از ۲۴ هزار شهید رسیده که ۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر از قربانیان، کودک هستند. نزدیک به دو میلیون نفر از جمعیت ۲.۲ میلیون نفری غزه آواره و بیش از ۶۰ درصد زیرساختهای آن یا کاملا ویران شده و یا آسیب جدی دیده است.

طبق گزارش مورخان پس از پایان جنگ جهانی دوم، از مجموع جمعیت ۴.۳ میلیون نفری پایتخت آلمان تعداد ۲.۸ میلیون نفر در برلین اقامت داشتند و ۶۰۰ هزار آپارتمان از بین رفته بود.

نهاد حقوق بشری «دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه» روز گذشته در گزارشی به موضوع محروم ماندن ساکنان غزه از آب آشامیدنی قابل شرب پرداخت و آن را یک جنایت جنگی از سوی رژیم صهیونیستی دانست.

در گزارش این نهاد غیر دولتی آمده است: «اقدام اسرائیل در محروم کردن نوار غزه از آب آشامیدنی قابل شرب یک حکم اعدام واقعی است که علاوه بر اینکه نوعی نسل‌کشی است، جنایت جنگی نیز محسوب می‌شود».

این نهاد حقوق بشری توضیح داد که تشنگی تمامی غزه به خصوص شمال غزه را در بر گرفته است و اسرائیل از زمان آغاز تجاوز به این باریکه، مانع ورود آب شده و به شکل عامدانه و با برنامه چاههای آب و منابع تأمین آب را بمباران می‌کند، همزمان کمبود سوخت مانع فعال‌سازی ایستگاههای تصفیه آب شده است.

 

منبع: ایرنا