|

وزیر دفاع آمریکا:

به حمایت از اوکراین ادامه خواهیم داد

وزیر دفاع آمریکا با بیان اینکه «آمریکا از حمایت از اوکراین در کوتاه مدت و بلندمدت عقب نشینی نخواهد کرد»، افزود: این حمایت حتی در شرایطی که پول دولت «جو بایدن» برای کی‌یف تمام شده و درخواست برای بودجه اضافی در مجلس نمایندگان آمریکا تحت کنترل جمهوری‌خواهان کم رنگ شده است، بازهم ادامه خواهد یافت.

به حمایت از اوکراین ادامه خواهیم داد

 

به گزارش شبکه شرق، «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده امروز (چهارشنبه) بدون اشاره به در حال بررسی بودن بسته کمک نظامی ۹۵.۳۴ میلیارد دلاری دولت جو بایدن برای اوکراین و سایر متحدان این کشور در مجلس نمایندگان آمریکا، اظهار داشت: ما به بررسی عمیق برای ارائه حمایت کوتاه‌مدت و بلندمدت به اوکراین ادامه خواهیم داد.

بر اساس این گزارش، لوید آستین پس از آنکه مجبور شد سفر برنامه‌ریزی شده خود به بروکسل برای شرکت در نشست وزرای دفاع سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به دلیل اینکه در بیمارستان بستری شده بود، لغو کند، این اظهارات را به طور مجازی و از خانه خود مطرح کرد.

از سوی دیگر، دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس امروز از قانونگذاران آمریکایی خواست به بسته کمک‌های امنیتی ایالات متحده رای دهند.

کامرون در جریان سفرش به بلغارستان به خبرنگاران گفت: از اعضای کنگره ایالات متحده که امروز در حال بررسی این موضوع هستند، می‌خواهم به این بسته [کمکی برای اوکراین] رای دهند.

بر پایه گزارش رویترز، جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا ماه‌هاست در تلاش برای تصویب این بسته است که همچنین شامل بودجه امنیتی برای اسرائیل، تایوان و کمک‌های بشردوستانه به فلسطینی‌ها می‌شود.

با این حال، بایدن با مخالفت جمهوری‌خواهان تندرو، به ویژه آنهایی که بیشتر به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده نزدیک هستند، مواجه شده است. ترامپ از این کمک‌های خارجی در رسانه های اجتماعی انتقاد و گفته است که این کمک‌ها باید در قالب وام باشد.

تارنمای «سی‌بی‌اس نیوز» امروز با اشاره به افزایش تردیدها در مورد حمایت نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا از لایحه تازه تصویب شده سنا در مورد کمک مالی به اوکراین، درخواست جو بایدن از کنگره برای تصویب فوری این لایحه را جدیدترین اقدام وی برای روسیه هراسی و تبلیغات انتخاباتی علیه رقیبش ‌دونالد ترامپ عنوان کرد.

گفتنی است این لایحه ده‌ها میلیارد دلار کمک به متحدان ایالات متحده، از جمله حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین و ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار برای (رژیم) اسرائیل ارائه می‌کند.

سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، صبح روز سه‌شنبه آن را به تصویب رساندند. اما انتقاد اخیر مایک جانسون رییس مجلس نمایندگان چشم‌انداز تصویب آن را در کنگره زیر سوال برده است.

 

منبع: ایرنا