حملات جریان تندرو به دولت با هدف دو قطبی سازی و افزایش خشم عمومی؛ واکنش برانگیز شد
رادیکالها به دنبال تکرار وقایع دی ۹۶
جهانگیر: با دوقطبیسازی، سیاهنمایی برخورد قاطع خواهد داشت
جریانهای رادیکال در تلاش برای شعلهور کردن خشم عمومی هستند که ممکن است وقایع دی ۹۶ را تکرار کند. همانگونه که در ان روزها با هدف تخریب روحانی مردم را به خیابانها کشیدند و موجب اسیب گسترده به کشور شدند.
توپخانه جریان رادیکال همچنان به سمت پاستور روشن است و هدف تخریب مسعود پزشکیان است تا شاید با گلآلود کردن فضای سیاسی کشور انهم در شرایطی که برای عبور از بحرانهای مختلف نیاز به همدلی همگان دارد؛ بتوانند ماهی خود را صید کنند.
در این مسیر، از هیچ تلاشی هم فروگذار نیستند و بعد از شکست در پروژه شایعه سازی بابت استعفای پزشکیان تغییر فاز داده و با دستاویز قرار دادن ناترازیها و مشکلات اقتصادی همچنان بر طبل اختلاف و دوقطبی سازی در جامعه مینوازند، در این مسیر حتی چشمانخود را میراثی که از گذشتگان به خصوص دولت سیزدهم برای دولت چهاردهم به جامانده بسته و به طریقی رفتار میکنند که در چندماه گذشته باید زیرساختلازم برای رفع ناترازی ها یا رفع مشکلات اقتصادی ساخته وبه بهره برداری میرسید.
بنابراین در تلاش برای شعلهور کردن خشم عمومی هستند که ممکن است وقایع دی ۹۶ را تکرار کند. همانگونه که در ان روزها با هدف تخریب روحانی مردم را به خیابانها کشیدند و موجب اسیب گسترده به کشور شدند.
برای نمونه دوم دی ماه بود که امیرحسین ثابتی، مشاور جلیلی و نماینده تهران در مجلس، گفت: «آقای پاکنژاد باید استیضاح شود. علت بخشی از قطعی برق و گاز نتیجه تغییرات اتوبوسی مدیران وزارت نفت در اول دولت است.»
یا او چندی پیش در حساب کاربری خود در شبکه ایکس، ویدئویی از سخنان خود را منتشر کرد که به گفته او (به سوال «پرتکرار این روزهای مردم که چرا رئیس جمهور را استیضاح نمیکنید؟» پاسخ میدهد.)
حال اینکه ارتباط تغییر مدیر و وضعیت ناترازی انرژی که از دولت قبل تشدید شده٫چیست ؟! خود جای مداقه و بحث دارد اما اینکه از هر ابزاری برای حمله به دولت و ایجاد نارضایتی در مردم استفاده شود، انهم در بسترهای مختلف از شبکه های اجتماعی گرفته تا رسانه های نزدیک به جریان رادیکال تا صحن مجلس زنگ هشدار را به صدا در اورده است.
حتی در شرایطی که افکار عمومی خواستار رفع تحریمها؛ پیوستن به FATF و مهمتر از همه رفع فیلترینگ است نمایندگان تندرو در نامه ای خواستار ادامه وضع موجود و حاکمیت فیلترینگ شده اند. در رابطه با مذاکرات و مساله خروج ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی هم همچنان «در» برهمان پاشته قبل است و جلیلی به عنوان پدر معنوی جریان مخالف دولت از هر فرصتی برای حمله به این روند استفاده میکند و حتی در دفاع از شرایط تحریمی و عدم پیوستن به FATF گفته است«تجربه سه سال دولت شهید رئیسی نشان داد میتوان از این موانع کاذب به راحتی عبور کرد.» اوحتی وعده تحقق رشد ۸ درصدی داده و دولت پزشکیان را بابت پیش بینی رسد ۳/۵ درصدی به سخره گرفته است. حال اینکه در سه سال دولت سیزدهم عبور از کدام بحران رخ داده و رشد هشت درصدی چرا محقق نشده موضوعی نیست که در رابطه با آن سخنی و ادالهای از این طیف رونمایی شود و در میدان سنجش افکار عمومی و سفره های کوچک شده مردم میتوان ارزیابی دقیقی داشت که این ادعا تا چه میزان از واقعیت به دور هستند.
در همین اثنا؛ احمد علم الهدی هم در سخنان این هفته خود در نماز جمعه مدعی شده دولت قانون عفاف و حجاب را اجرا نکرده تا مانع از اعتراض مردم بابت ناترازی برق و گاز شود. گفتنی است که این سخنان علم الهدی یادآور سخنانش در دی 1396 بود بسیاری را یاد خطابه او در نماز جمعه منتهی به اعتراضات آن روزها انداخت.
مجموعه این حملات ادامه دار در حالی در روزهای اخیر شدت یافته که حتی بخشی از جریان اصولگرایی را نیز به واکنش و البته هشدار وا داشته است و دیروز امیرحسین یزدان پناه رییس اداره اخبار مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در حالی که رهبر انقلاب چندین مرتبه از نهادهای نظامی و مسئولان بابت واکنش های قاطع به رژیم تشکر و تمجید کرده و اساسا تحلیل شان درباره منطقه را که متفاوت از طیفی از حزب اللهی هاست مطرح کرده اند، چرا دکتر سعید جلیل به حامیانشان نمی گویند که در موضع گیری ها مراقب دو قطبی سازی یا تضعیف نهادهای کشور باشند؟ »
حتی سخنگوی قوه قضاییه هم در برای این دوقطبی سازی ها وتخریب های بی امان جریانتندرو سکوت نکرد و در نشست خبری امروز خود گفت: قوه قضائیه با کسانی که بخواهند دل مردم را با شایعهسازی، دوقطبیسازی، سیاهنمایی و دروغ پردازی خالی کنند برخورد قاطع خواهد داشت.
با ورود دستگاه قضا وخط و نشان عدلیه برای بر همزنندگان امنیت روامی جامعه باید دید این حملات کنترل خواهند شد یا همچنان شاهد یکهتازی جریان تندرو تا رسیدن به هدف غایی ایجاد تنش در کشور خواهیم بود.