قائممقام معاونت سیما:
اگر تولید جدید نباشد ناچار به پخش کارهای تأمینی هستیم/ اینطور نیست کسی با تلویزیون کار نکند/ شرط همکاری با تلویزیون رعایت اصول و چارچوبهای آن است
سیدسلیم غفوری سریالهای نوروز ۱۴۰۲ را که به گارگردانی امثال سعید آقاخانی و مجتبی راعی روی آنتن است، مثال نقض ادعایی دانست که میگوید کسی با تلویزیون کار نمیکند و تلویزیون هم با قدیمیها کار نمیکند.
به گزارش شبکه شرق، سلیم غفوری، قائممقام معاونت سیما گفت: اگر تولید جدید نباشد ناچار به پخش کارهای تأمینی هستیم؛ اما اینطور نیست کسی با تلویزیون کار نکند! تلویزیون حتماً میخواهد بهترین کیفیت را در تولید داشته باشد و برای محتوای خود اصول و چارچوبی را رعایت کند. در نتیجه هرکسی چارچوبهای تلویزیون را رعایت کند تلویزیون با آنها کار میکند. اما تلویزیون با هر شرایط و به هر قیمتی کار نمیکند. تلویزیون برای خودش چارچوب و اصولی دارد.
او به حضور قدیمیها و نسل جدید در کنار هم اشاره کرد؛ مشروح این مصاحبه را در ادامه میخوانید :
سلیم غفوری، قائممقام معاونت سیما صحبتهایش را با پاسخ به این سؤال که سال 1401 در سیما چگونه گذشت؟، آغاز کرد: این سؤال نیاز به توضیح مفصلتری دارد. اما اگر بخواهم پاسخ کوتاهی به این پرسش داشته باشم اتفاقاتی در کشور افتاد همان فتنههای پاییز که تلویزیون را هم تحت تأثیر قرار داد. از طرفی دیگر به لحاظ مسائل بودجهای و مالی هم صداوسیما سالِ سختی را پشت سر گذاشت. با این اوصاف برخی از برندهای جدید به تلویزیون آمدند شاید یکی از مصادیقِ آن «پاورقی» باشد که با مختصات خودش برنامه سبکی به شمار میرود، خوب هم دیده شد.
وی درباره رویکرد معاونت سیما در استفاده از ظرفیتهای هنرمندان افزود: معاونت سیما از ترکیبی شامل نیروهای قدیمی و نیروهای جدید بهره خواهد برد. این رویکرد و هدف ما است؛ همچنان که میبینید سعید آقاخانی فصل جدید «نونخ» را که ایام نوروز به آنتن رسیده است در 1401 به سرانجام رساند و «جشن سربرون» یا همان «آتش و باد» هم روی آنتن شبکه سه رفت و مجتبی راعی از کارگردانان قدیمی سینما و تلویزیون این سریال را تولید کرد.
قائممقام معاونت سیما خاطرنشان کرد: برخلاف آنچه میگویند نیروهای قدیمی حضور ندارند، اینها و بسیاری از قدیمیهای دیگر در حال فعالیت در تلویزیوناند. در کنار این نیروها، تلویزیون از ظرفیت نسل جوان و خلاق که حضورشان ضرورت دارد، غافل نشده است. بنابراین اساساً تلویزیون باید ترکیب استفاده از نیروهای قدیمی و نسل جدید را در دستور کار خودش داشته باشد. از تجربیات و حرفهایگری نیروهای قدیمی بهره ببرد و پای ایدهها و ظرفیتهای بِکر و جوانانه هم بنشیند.
سلیم غفوری در خصوص سریالسازی و نقدهایی که به تکراری و تأمینی بودن بسیاری از کارها در دورههای مختلف سال وارد شد، این توضیح را داد: ما حتماً در سال آتی تلاش میکنیم با حضور افراد باتجربه و ظرفیت جوانانه خلاقمان، آنتن تلویزیون را گرم نگه داریم. سریال خوب داریم اما سریالهای استراتژیک و محتوایی زمانبرند و امکان دارد تولیدشان تا پایان 1402 زمان ببرد.
وی در خاتمه افزود: اگر تولید جدید نباشد ناچار به پخش کارهای تأمینی هستیم؛ اما اینطور نیست کسی با تلویزیون کار نکند! تلویزیون حتماً میخواهد بهترین کیفیت را در تولید داشته باشد و برای محتوای خود اصول و چارچوبی را رعایت کند. در نتیجه هرکسی چارچوبهای تلویزیون را رعایت کند تلویزیون با آنها کار میکند. اما تلویزیون با هر شرایط و به هر قیمتی کار نمیکند. تلویزیون برای خودش چارچوب و اصولی دارد.