|

تردز رقیب توییتر رسما وارد میدان شد

شرکت متا، شبکه اجتماعی جدید «اینستاگرام تردز» (Instagram Threads) را در رقابت با توییتر و برای اندروید، iOS و تحت وب در بیش از ۱۰۰ کشور منتشر کرد.

تردز رقیب توییتر رسما وارد میدان شد

به گزارش شبکه شرق، شرکت متا، شبکه اجتماعی جدید «اینستاگرام تردز» (Instagram Threads) را در رقابت با توییتر و برای اندروید، iOS و تحت وب در بیش از ۱۰۰ کشور منتشر کرد. تردز (Threads) سرویسی مناسب برای کاربرانی است که از اینستاگرام استفاده می‌کنند و می‌تواند به عنوان رقیب جدی توییتر توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد.

شرکت متا، شبکه اجتماعی جدید «اینستاگرام تردز» (Instagram Threads) را در رقابت با توییتر و برای اندروید، iOS و تحت وب در بیش از ۱۰۰ کشور منتشر کرد.

در حالی که کاربران آمریکایی می‌توانند از تردز استفاده کنند، این سرویس هنوز در دسترس کاربران منطقه اتحادیه اروپا قرار نگرفته است. با این وجود اینستاگرام تردز بعد از دو ساعت بعد از انتشار بیش از دو میلیون کاربر و بعد از چهار ساعت، بیش از ۵ میلیون کاربرد دارد.

تردز (Threads) سرویسی مناسب برای کاربرانی است که از اینستاگرام استفاده می‌کنند و می‌تواند به عنوان رقیب جدی توییتر توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد. در حال حاضر کاربران می‌توانند نسخه اندروید، iOS را دانلود کرده و از طریق وب‌سایت www.threads.net وارد این شبکه اجتماعی شوند.

«آدام موسری» رییس اینستاگرام می‌گوید توییتر سکان‌دار شبکه‌های اجتماعی متن‌محور است ولی با این وجود متا براساس شرایط به این نتیجه رسیده است که فرصتی برای رقابت وجود دارد و سرویس تردز می‌تواند رقیبی مناسب برای توییتر باشد. وی می‌گوید این شبکه اجتماعی می‌تواند برای کاربرانی که از اینستاگرام استفاده می‌کنند، مناسب باشد.

اینستاگرام تردز چه قابلیت‌هایی دارد؟

کاربران در شبکه اجتماعی جدید اینستاگرام تردز می‌توانند پست‌های متنی با حداکثر ۵۰۰ کاراکتر را ایجاد کنند. همچنین این امکان برای کاربران فراهم شده تا پست‌هایی شامل عکس و ویدیو را منتشر کنند. ویدیوهای این شبکه اجتماعی حداکثر می‌تواند ۵ دقیقه باشد.

این شبکه اجتماعی رابط کاربری ساده‌ای دارد و کاربران می‌توانند با لایک، کامنت، ری‌پست و اشتراک‌گذاری به پست‌های منتشر شده واکنش نشان بدهند. در واقع اینستاگرام تردز نسبتا مشابه توییتر است. از سوی دیگر این شبکه اجتماهی ارتباطی نزدیک و تنگاتنگ با اینستاگرام دارد. کاربران می‌توانند به‌راحتی با نام کاربری اینستاگرام خود وارد اینستاگرام تردز شوند. صفحه اصلی تردز هم شبیه اینستاگرام است که پست‌های منتشر شده را نشان می‌دهد. از سوی دیگر تمامی کاربرانی که در اینستاگرام فالو کرده بودند را مجددا در اینستاگرام تردز نیز فالو کنند.

در حال حاضر تمامی پست‌های تردز در یک صفحه نمایش داده می‌شود. اما ممکن است در آینده صفحه پست‌های فالویینگ‌ از سایر پست‌ها جدا شده و کاربر بتواند به صورت تخصصی پست‌های فالویینگ و پست‌های پیشنهادی را در صفحات جداگانه مشاهده کند.

شبکه اجتماعی تردز به حریم خصوصی کاربران توجه ویژه‌ای نشان می‌دهد و امکان فیلتر کردن برخی کلمات وجود دارد. همچنین کاربران می‌توانند مشخص کنند چه افرادی اجازه ریپلای روی پست‌ها دارند. مثلاً می‌توانند مشخص کنند که تمامی کاربران تردز اجازه دارند پست‌های آنها را ریپلای کنند یا فقط افرادی که فالو کرده یا کاربرانی که در پست‌ها منشن شده‌اند اجازه پاسخ‌ دادن و ریپلای کردن را دارند.

این شبکه اجتماعی به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی و استفاده از اطلاعات کاربران ظاهراً فعلا در اروپا در دسترس نیست. طبق قانون GDPR یعنی «مقررات حفاظت از داده‌های عمومی» مربوط به اتحادیه اروپا، امکان دانلود اینستاگرام تردز را از گوگل پلی و اپ استور در کشورهای اروپایی مقدور نیست.

ایلان ماسک و مارک زاکربرگ که قرار بود در مبارزه فیزیکی در قفس مقابل یکدیگر قرار بگیرند، حالا در فضای مجازی هم‌آوردی می‌کنند.

مارک زاکربرگ با معرفی شبکه اجتماعی رقیب توییتر یعنی اینستاگرام تردز، اولین قدم را در این مبارزه برداشت. اولین واکنش ایلان ماسک به شبکه مجازی جدید متا، یک ایموجی خنده بوده که تأیید می‌کند اینستاگرام تردز، یک کپی بیش نیست.

یکی از کاربران توییتر تصویری از کلیدهای کپی و پیست منتشر کرده و نوشته اپلیکیشن جدید متا با کلیدهای Ctrl + C و Ctrl + V در واقع با کپی و پیست ایجاد شده است. ایلان ماسک در پاسخ به این کاربر از ایموجی خنده استفاده کرد.

فعلا امکان استفاده از تردز با آی‌پی ایران وجود ندارد

درحال‌حاضر امکان استفاده از تردز با آی‌پی ایران وجود ندارد و صفحات این شبکه اجتماعی برای کاربران ایرانی بدون تغییر آی‌پی بالا نمی‌آیند.

باید به این موضوع اشاره کرد که ظاهراً این شبکه اجتماعی هنوز پایداری بالایی ندارد که شاید بخاطر هجوم کاربران برای عضویت در Threads باشد. 

 

منبع: دیجیاتو