همبنیانگذار دیجیکالا: میخواهیم رهبر سرمایهگذاری در هوش مصنوعی شویم
حمید محمدی، همبنیانگذار دیجیکالا اعلام میکند که میخواهند رهبر سرمایهگذاری در حوزه هوشمصنوعی شوند.
نشست خبری «دیجینکست» صبح امروز (۱۹ آذر) با حضور اصحاب رسانه در سوله این مجموعه واقع در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد. در این نشست «حمید محمدی»، همبنیانگذار دیجیکالا، و «کیوان محیطمافی»، مدیرعامل دیجینکست، به تشریح اهداف، دستاوردها و برنامههای آینده این مجموعه پرداختند. در این نشست حمید محمدی، همبنیانگذار دیجیکالا اعلام کرد که میخواهند رهبر سرمایهگذاری در حوزه هوشمصنوعی شوند.
به گزارش «فنزی»، «کیوان محیطمافی» در این نشست خبری با بیان مأموریت دیجینکست در شناسایی و توانمندسازی افراد خلاق، گفت: «تا امروز هکاتونهای هوش مصنوعی با حضور ۸۹۷ شرکتکننده برگزار کردهایم و در ۱۵ رویداد «پل نوآوری»، مدیران دیجیکالا تجارب خود را با دانشجویان برتر کشور به اشتراک گذاشتهاند.» او ادامه داد : «ارزش کل استارتاپهایی که در دیجینکست شکل گرفتهاند، حدود ۹۹۵ میلیارد تومان یعنی نزدیک به هزار میلیارد تومان برآورد شده است.» محیطمافی همچنین به معرفی سرویسی با عنوان «نکست شیفت» پرداخت که از سال گذشته برای آشنایی مدیران ارشد سازمانها با آخرین ترندهای جهانی راهاندازی شده است. همچنین در این نشست از لگوی جدید دیجینکست نیز رونمایی شد.
مدیرعامل دیجینکست در این نشست خبری اعلام کرد که استارتاپهای آپتایم و گنجه در حال حاضر موفقترین سرمایهگذاریهای این شرکت بودهاند که ارزش آنها به بالای ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
براساس توضیحات او آپتایم دو سه سال است سودآور است و گنجه هم امسال سودآور شده است. محیطمافی اعلام کرد قصد خروج از سهامداری این ۲ شرکت را دارند تا با پول حاصل از آن، روی شرکتهای دیگر سرمایهگذاری کنند.
پیادهسازی راهکار مناسب در حوزه تجارت الکترونیک
«حمید محمدی»، همبنیانگذار دیجیکالا ، در نشست خبری دیجینکست اعلام کرد تلاش میکنند لیدر سرمایهگذاری در هوش مصنوعی شوند و هدفشان نیز پیادهسازی راهکارهای مناسب در زنجیره ارزش تجارت الکترونیک است.
«حمید محمدی» در این نشست با اشاره به نیازهای روزافزون دیجیکالا و اهمیت هوش مصنوعی در حل این نیازها، گفت: «در سال ۹۷، پس از سفری به چین و مشاهده سرمایهگذاریهای کلان شرکتهای موفق چینی در حوزه هوش مصنوعی، به این نتیجه رسیدیم که دیجیکالا نیز برای پاسخ به نیازهای خود و اکوسیستم، به چنین رویکردی نیاز دارد.» وی افزود: «از آن زمان تاکنون، ۲۶ استارتاپ در دیجینکست شکل گرفته یا مورد حمایت قرار گرفتهاند و مجموعاً ۶۱ استارتاپ در این مجموعه فعالیت میکنند.» محمدی تأکید کرد: «تمرکز ما همچنان بر سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی باقی خواهد ماند و در سالهای پیشرو، قصد داریم از سرمایهگذاریهای پیشبذری عبور کرده و روی استارتاپهای بزرگتری سرمایهگذاری کنیم.»
محمدی همچنین در پاسخ به شایعه مالکیت دیجیکالا توسط گروه همراه اول، تصریح کرد: «این خبر درست نیست. در طول ۱۸ سال حضور دیجیکالا، بارها پیشنهاداتی برای سرمایهگذاری داشتیم که رویکرد تملک شرکت را داشتند. ما نمیخواهیم کنترل شرکتی که در حال رشد است، به دست یک سهامدار برسد تا روح کارآفرینیاش حفظ شود.» او همچنین خبر داد که دیجیکالا در حال آمادهسازی برای ورود به بورس است و احتمالاً تا آخر سال جاری این فرآیند تکمیل خواهد شد.
حمید محمدی در ادامه این نشست به «فنزی» درباره تاثیر هوش مصنوعی بر یونیکورن شدن استارتاپها گفت: «یونیکورن پیدا شدن در یک اقتصاد، نیازمند همکاری تمامی اجزای مختلف آن اکوسیستم است و یک مجموعه نمیتواند به تنهایی چنین کاری را برای یک استارتاپ کند. در ایران به اکوسیستمی نیاز داریم که از فرشتگان سرمایه گذار تا VCها و صندوقها باید برای بقای تیمها تلاش کنند.»
در این نشست از لگوی جدید دیجینکست نیز رونمایی شد. مدیران دیجیکالا میگویند در کنار این تغییر در ظاهر «تمرکز آنها در دیجینکست همچنان بر سرمایهگذاری در حوزه هوش مصنوعی باقی خواهد ماند و در سالهای پیشرو، قصد دارند از سرمایهگذاریهای پیشبذری عبور کرده و روی استارتاپهای بزرگتری با رقمهای بیشتر سرمایهگذاری کنند.