وزیر ارتباطات خبر داد:
برای کاهش اختلال ارتباطی سایتهای اپراتورها نوسازی میشوند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه امروز (۲۸ آذر) هیئت دولت اعلام کرد که برای جلوگیری از اختلال در اینترنت و خالی شدن آنتن گوشیهای تلفنهمراه هنگام قطع برق، بحث بهروزرسانی و نگهداری سایتهای اپراتورهای ارتباطی را در دستور کار قرار دادهاند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه امروز (۲۸ آذر) هیئت دولت اعلام کرد که برای جلوگیری از اختلال در اینترنت و خالی شدن آنتن گوشیهای تلفنهمراه هنگام قطع برق، بحث بهروزرسانی و نگهداری سایتهای اپراتورهای ارتباطی را در دستور کار قرار دادهاند.
به گزارش «فنزی»، در دو هفته اخیر و با قطع برق در مناطق مختلف کشور اینترنت کشور نیز دچار اختلال شده و از طرف دیگر کاربرانی هم از خالی شدن آنتن سیمکارتهای خود خبر میدهند. هفته گذشته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد که اختلالات ایجاد شده به علت قطعی برق سایتهای اپراتورهای همراه و ناکارامدی تجیزات ذخیرهکننده برق بوده است. یکی دیگر از عوامل اختلال در اینترنت و خالی شدن آنتن ارتباطی گوشیهای تلفن همراه هنگام قطع برق نیز به خرابی باتریهای باز میگردد.
در این زمینه وزارت ارتباطات اعلام کرده که در یک ماه گذشته وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای رفع این مشکل و ارتقای وضعیت باتریها جلسات متعددی را با اپراتورهای ارتباطی برگزار کردهاند و پیگیر حل مشکلات پیش آمده در این خصوص هستند، اما تا لحظه انتشار این خبر مشخص نیست که نتیجه خروجی این جلسهها چه بوده، چرا که هنگام قطع برق، بلافاصله دسترسی به اینترنت و ارتباط تلفنی نیز مختل میشود.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات در حاشیه امروز (۲۸آذر) جلسه هئیت دولت در مورد اقدامات انجام شده توضیح داد: «بهروز رسانی و بحث نگهداری سایتها در دستور کار است که بتوانیم باتریها را نوسازی کنیم، اما حقیقت ماجرا این است که این سایتها یک آستانه تحملی دارند و بعد از مدتی طبیعتاً خاموش میشوند. بیش از ۵۰ هزار سایت در کشور داریم که متعلق به اپراتورهای مختلف است، ۱۰ درصدی که اهمیت ویژهتری دارند را شناسایی کردیم و در دستور کار قرار گرفته که در گام اول بتوانیم باتریهای نو را جایگزین کنیم.»
او در ادامه به طرح دومی که در این زمینه برای کاهش اختلالها در زمان قطعی برق در نظر دارند اشاره کرد و ادامه داد: «در گام دوم در نظر داریم از پنلهای خورشیدی برای تامین انرژی در شرایط خاص و قطعی استفاده بکنیم. وزارت ارتباطات طرح مدیریت مصرف هوشمند را هم در دستور کار دارد. این طرح را با معاونین وزارت نیرو و وزارت نفت بررسی کردیم، امیدواریم در همین یک هفته پیش رو بتوانیم با وزرای مربوطه هم این جلسه را برگزار کنیم و این طرح را به صورت عملیاتی هم کلید بزنیم.»
به گفته او این طرح عمدتاً مبتنی بر نگاههای نرمافزاری است و اینکه بتوانند رای مردم پروفایل انرژی درست کنند.