کدام سه شغل از سلطه هوش مصنوعی نجات پیدا میکنند؟
بیل گیتس در مقالهای ادعا میکند تنها سه شغل از هوش مصنوعی جان سالم به در میبرند
![کدام سه شغل از سلطه هوش مصنوعی نجات پیدا میکنند؟](https://cdn.sharghdaily.com/thumbnail/muHgfj5DvVjT/f3RIJfgnyU4T0Uu3o7ve-VbT9FKRjpcKI1vgfm4pfv__5FnUbUVuHI1x6a9YMGSvC-4UOxG1c-sX_Np2WV4AG9c54qCsllJjWoO2vfSlzgh7Zk5lGDR61FKfZAWRG6vKWxWdmmasuAw4zKww-o9Q6A,,/%D9%87%D9%88%D8%B4+%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C.jpg)
به گزارش گروه رسانهای شرق، بیل گیتس پیشبینی کرده است که هفته کاری سه روزه میشود، هوش مصنوعی اتوماسیون را وارد بسیاری از مشاغل میکند و احتمالا دیگر خبری از ۴۰ ساعت کار در هفته نیست. چنین آیندهای وسوسه انگیز است اما تعداد زیادی از مردم در این روند شغل خود را از دست میدهند.
بیل گیتس میگوید سه حرفه باید در برابر اتوماسیون مقاومت کنند.
از سه شغلی که از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهند برد
یک شغل همان کد نویسی و برنامه نویسی است.
هوش مصنوعی همچنان به سازندگانش نیاز دارد.
این سه شغل عبارتند از:
۱-کدنویسان
شاید فکر کنید برنامه نویسان در صدر فهرست مشاغل در معرض خطر قرار دارند. اما این اشتباه است. اگرچه هوش مصنوعی اکنون میتواند کد تولید کند اما هنوز کامل نیست و کسانی باید باشند که بر آن نظارت کنند، اشتباهات آن را رفع کنند. از همه مهمتر هم این است که طراحی سیستمهای پیشرفتهتر همچنان به انسانها نیاز خواهد داشت.
بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، هوش مصنوعی برای ایجاد هوش مصنوعی همچنان به انسان نیاز دارد.
۲-کارشناسان انرژی:
نفت، انرژی هستهای و انرژیهای تجدیدپذیر حوزههای بسیار استراتژیک و پیچیده هستند و نمیتوان آنها را به طور کامل به ماشین آلات واگذار کرد. حتی در این حوزه هم همچنان به مهندسان، محققان و تکنسینها نیاز خواهیم داشت تا زیرساختها را مدیریت کنند، چالشهای صنایع و نوآوری را درک کنند و مشکلات را برطرف کنند.
باید با خود صادق باشیم، هیچ کدام از ما نمیخواهیم هوش مصنوعی بدون نظارت انسان برای انرژی تصمیمات مهم بگیرد.
۳-زیست شناسان
چرا در حالی که هوش مصنوعی میتواند بیماریها را حتی بهتر از پزشکان تشخیص دهد و توالیهای DNA را تجزیه و تحلیل کند، بیل گیتس میگوید زیستشناسی از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهد برد؟ در واقع در این یک مورد، مشکل اصلی هوش مصنوعی نیست، بلکه کمبود تقاضا است. سرمایهگذاری کمتر، فرصتهای کمتری به وجود میآورد. البته باز هم برای پیشبرد تحقیقات ژنتیکی و بیوتکنولوژی همچنان به انسانها نیاز است.
مجله هوش مصنوعی