|

با حضور معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی انجام شد؛

افتتاحیه مسابقات مینی فوتبال بانوان کشور "جام ایرانیان"

آیین افتتاحیه مسابقات مینی فوتبال بانوان کشور "جام ایرانیان" با حضور کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان؛ رئیس فدراسیون همگانی و مسئولان استانی و با حضور ۲۸تیم های شرکت کننده به میزبانی همدان برگزار شد.

 افتتاحیه مسابقات مینی فوتبال بانوان کشور "جام ایرانیان"

به گزارش شرق، در این رقابت ها ۴۵۰ ورزشکار و مربی از ۳۲ استان کشور حضور دارند و قرار است تیم های شرکت کننده در این رقابت‌ها در زمین چمن دانشگاه آزاد اسلامی همدان به مصاف هم بروند.

این رقابت‌ها حکم انتخابی تیم ملی را دارد و برترین‌ها راهی جام جهانی بحرین می‌شوند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: هدف از برگزاری مسابقات مینی فوتبال مردان با عنوان جام ایرانیان تقویت هویت محلاتی است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از سیاست‌های این معاونت حضور تیم‌های مختلف ورزشی در محلات است اصل اولیه این است که محلات همان محله‌های قدیمی گذشته‌های نه چندان دور باشد.

وی تصریح کرد: میزبانی همدان واقعا عالی بوده و از همه لحاظ شرایط برای برگزاری مطلوب مسابقات محیا می باشد.